Субота, 27 Кві 2024, 0:16 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Квітень » 10 » Тиждень дитячої та юнацької книги пройшов у Старонекрасівській школі
10:40 AM
Тиждень дитячої та юнацької книги пройшов у Старонекрасівській школі

Всі хороші книги схожі в одному, -

коли ви дочитаєте до кінця, вам здається,

що все це трапилося з вами,

і так воно назавжди при вас і залишиться.

Е. Хемінгуей

Дитинство — це той неповторний час, коли мала людина відкриває для себе світ, коли в ній росте іскринка творчості, а саме життя є стихією гри, що для дитини — найсерйозніше заняття. Саме добра дитяча книга відіграє важливу роль в житті дитини. Але якщо дитина запитує «А навіщо читати?», чи зможемо ми дати таку ж щиру відповідь, не відбуваючись стереотипними фразами, які діти частіше за все пропускають повз вуха? Той, хто пізнав радість спілкування з друкованим словом, добре знає про те, що читання — це бурхлива гра уяви, інтенсивна робота думки, творчий процес, який дає ні з чим незрівняну насолоду. Прищепити дітям любов до книги, виховувати в дітей потребу до читання, дбайливе  ставлення до книги допомагає Тиждень дитячого читання, який активно проходить в нашій школі.

Бібліотекарем школи Морозовою Катериною Іванівною проведено багато цікавих та змістовних заходів, метою яких було виховання культури читання та інноваційні форми популярізації книг. Діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

Була проведена урочиста лінійка «Весняна зустріч з книгою». Учні 5-х класів Сєвєріна Валерія, Надельнюк Микола, Логвінова Анастасія, Стєпаненко Вікторія представили емблему тижня та запросили всіх прийняти участь в конкурсах та вікторинах. Також цього дня стартувала акція «Подаруй дитині книгу – подаруй дитині світ». Протягом тижня діти мали змогу подарувати один одному книгу, яку вже прочитали.

Книжковий флеш-моб провело учнівське самоврядування. Під музичний супровід учні початкової школи виконували танцювальні рухи, тримаючи в руках свою улюблену книгу.

Активом бібліотеки був проведений конкурс малюнків «Где бывал, что видал – на бумаге рисовал». Участь брали учні 1-4 класів. Переможці нагороджені призами.

  • Цікаво пройшов «Новинки з бібліотечного кошика» - бібліо-графічний огляд літератури. Захоплюючим видалося свято кольорових метеликів. Вихованці групи продовженого дня разом з вчителем Туренко К.Ф. на шкільному подвір’ї бавилися з кольоровими метеликами, які символізували політ мудрих та повчальних думок.

Такий вид роботи, як бібліотека під зонтиком – пересувний читацький зал – видався цікавою формою та привернув увагу навіть тих, хто тривалий час не відвідував бібліотеки

  • Загалом тиждень був насиченим змістовним та цікавим. Усі заходи, які були проведені сприяли активізації творчої діяльності дітей, їх духовному та емоційному збагаченню, сприяли вихованню любові до рідного краю, до нашого міста, до своєї культурної спадщини.

 

Педагог-організатор Старонекрасівської школи

Коваленко Є.К.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 692 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz