П`ятниця, 26 Кві 2024, 9:54 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Квітень » 12 » Тиждень дитячої та юнацької книги відбувся в Комишівській ЗОШ
6:03 PM
Тиждень дитячої та юнацької книги відбувся в Комишівській ЗОШ

Книги- морська глибина

Хто в них пірне аж до дна…

Той хоч і труд мав досить,

Дивнії перлини виносить!

 

Тиждень дитячої та юнацької книги у Комишівської ЗОШ розпочався з 3 квітня по 7 квітня.

Тиждень книги: «Книга – наш друг і порадник» розпочався з години цікавих повідомлень, за участю активу учнів бібліотеки, який ознайомив школярів з цікавими фактами про книгу, з виставкою «Чарівний світ книжковий». У бібліотеці був організований день відкритих дверей для 1-2 класів: « Є у світі диво». Бібліотекар Чаленко Д.О. познайомила дітей із структурним підрозділом бібліотеки, розповідала, як берегти книгу та нагадала правила поводження з книгою, розповіла, як розміщують книги на книжкових полицях і стелажах.

Другого дня під назвою «Основа знань - старанність і труд» була організована книжкова виставка сторінками нових книг: «На хвилинку зупинись – нові книжки подивись», конкурс: «Як живеш підручник?», книжкова лікарня: «Подаруй книзі довге життя», де учні 7-Б класу відремонтували декілька десяток книг. Проведено з 6-ми класами літературний марафон: «Мандрівка книжковим містом».

Третього дня «Гра – це та чарівна паличка, яка навіть нудне заняття вмить перетворює на цікаве і захоплююче». Було проведено бліц-турнір «Казковими стежками» з другокласниками, відеокалейдоскоп: «В гостях у казки», бібліотечний урок: «Словники, довідники, енциклопедії» з семикласниками.

Четвертого дня «Не думці слід навчати, а думати» проведена заочна екскурсія: «Незвичайні бібліотеки світу» з 8-ми класами, конкурс - вікторина «В гостях у казки» з 3-ми класами, конкурс малюнків: « В малюнках казка оживає».

П’ятого дня «Знання складається з дрібних крихт щоденного досвіду», був проведений бібліотечний урок – презентація: «Звідки прийшла книга» з 5-ми класами, вікторина: « Казки» з 4-ми класами, виставка книг, подарованих бібліотеці. Проведена акція «Подаруй книгу бібліотеці».

Гадаємо, що в час комп’ютерізації, захоплення дітей Інтернетом, книга все ж таки залишиться пріоритетом для школярів назавжди завдяки пропаганді, яку проводитимуть бібліотекарі, вчителі.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 623 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz