Четвер, 25 Кві 2024, 5:34 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Тиждень дитячої та юнацької книги в Новонекрасівській школі
7:20 PM
Тиждень дитячої та юнацької книги в Новонекрасівській школі

Традиційним в Новонекрасівській школі стало проведення Тижня дитячої та юнацької книги, яке має на меті підвищення культурної компетентності школярів, заохочення дітей до систематичного читання, популяризації найкращих надбань української та світової літератури. Упродовж тижня бібліотекар спільно з класними керівниками, учителями-предметниками, батьками, працівниками сільської бібліотеки проводять виховні години, диспути, дискусії , екскурсії, конкурси малюнків, вікторини, бібліотечні години, бесіди, презентації.

Для молодших читачів у школі було проведено: екскурсія  для учнів 1 кл.: «Перші кроки до бібліотеки» презентація книжок "Казки - дітям", перегляд мультфільму « Гришкины книжки» для учнів 2 кл.,  вікторина "Русские сказки" для учнів 3-4 кл.

 Для читачів середніх класів: конкурс  малюнків "Я малюю казку" серед учнів 5-6 кл., для 7 кл. – подорож до сільської бібліотеки, перегляд фільму за романом  А. Біляева « Человек - Амфибия» для учнів 8 кл.,  бібліотечний урок  з учнями 9-а кл. на тему "Чудо, имя которому - книга!", бесіда про словники " Где живут слова ?" для 9-б кл.

Учні старших класів брали активну участь в організації літературної години, присвяченної 85- річчю життю та діяльності української письменниці Ліни Костенко " Розкрилля душі" та  презентації "История возникновения книги".

З метою поповнення фонду бібліотеки в школі  щорічно оголошується акція «Подаруй книгу бібліотеці !».

У школі є невелика світлиця, в якій зібрані старовинні експонати, які сприяють відродженню національної свідомості та духовної культури учнів. Ця світлиця використовується для проведення бібліотечних заходів. Таким чином, краєзнавча діяльність 

бібліотекаря – один з напрямків бібліотечної роботи.

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 566 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz