Субота, 20 Кві 2024, 1:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 22 » Тиждень Європи провели в Новонекрасівській ЗОШ
2:51 PM
Тиждень Європи провели в Новонекрасівській ЗОШ

Європа – наш сильний дім,
Європа – колиска усіх країн!
Шляхом єдиним прямуй до мети,
Європа – це дім, де живем я і ти!
Усі ми різні, бо ми народ!
Усі ми рівні, шукай, знаходь!
Хай буде мир на всій землі,
Країни різні, а ми одні!

 

З метою  допомогти учням усвідомити важливість європейського об'єднання; приналежність України до європейської сім'ї народів ; ознайомити з культурою та побутом життя європейських країн; виховувати в учнів повагу до інших народів в Новонекрасівській ЗОШ    з 15 по 19 травня проходив тиждень Європи.

Захід розпочався   з лінійки, яку підготувала вчитель англійської мови Волошина М.М. На заході було продемонстровано  презентацію  «Що ми знаємо про Європу».Учні  школи  були  ознайомлені  з планом  заходів, присвячених тижню Європи:

  • Вчитель англійської мовиНиколаєва Г.С.для учнів 2 класу провела бесіду «День Європи в Україні», в  3 класі-заочний тур «Столиці європейських держав», для учнів 4-5   класів - вікторину «Що ти знаєш про країни Європейського Союзу».  Галина  Степанівна  для одинадцятикласників підготувала  вікторини:  «Корисна мова» , «Що ви знаєте про Європу?»  та усний журнал «Європейський Союз і Україна»
  • Вчитель англійської  та німецької мови Волошина  М.М. в 10 класі провела виховну годину  «Традиції країн Європейського Союзу». Учні 7-8 класів брали участь у конкурсі на кращий твір «Європейське майбутнє очима українських школярів».
  • Вчитель географії  Ніколова В.П.  провела  круглий стілдля учнів 9класів   «Україна – європейська  держава ». Віртуальна екскурсія «Подорожуємо Європою »  відбулась у десятикласників .

Заходи , які проходили протягом тижня  сприяли підвищенню в учнівської молоді мотивації  до вивчення мов європейських країн, виховували почуття відповідальності, гідності, патріотизму та любові до власної історії  та  традицій, звичаїв   країн  європейського союзу.

Педагог - організатор Арешкіна Н.І.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 646 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz