П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 1 » Тиждень географії, історії та мистецтва пройшов в Озернянській школі
12:37 PM
Тиждень географії, історії та мистецтва пройшов в Озернянській школі

З 21 по 25 жовтня 2019 року в школі проходив Тиждень географії, історії та мистецтва. Протягом тижня були проведені різноманітні заходи, метою яких було підвищення інтересу до вивчення предметів, розширення наукового світогляду, всебічного розвитку особистості.

Програма Тижня була розроблена таким чином, щоб могли бути задіяні усі учні середніх та старших класів:

- учні 9 -А, 11-А та 11-Б кл. підготували стін-газети за тематикою: «10 видатних постатей України», «Цікаві факти про Україну», «Карта України».

- вчителем географії Морару М.П. був проведений КВН між учнями 7-х класів. До конкурсу учні підготувалися заздалегідь і показали добрі знання з географії, вміння застосувати теоретичні знання на практиці, отримали позитивні емоції. За мішеням журі місця були розподілені наступним чином:

І місце – 7-А кл., ІІ місце – 7-Б кл., ІІІ місце – 7-Бкл.

  • на уроках музичного мистецтва учні 7-х кл. ознайомилися з творчістю геніїв світового масштабу та їхнім впливом на розвиток музичного мистецтва. Також протягом тижня учні приймали участь в конкурсі малюнків на тему: «Я художник – я так бачу». Найактивнішою була учениця 5-Д кл. Басок Аделія.

- вчителі історії, Кильчик Д.П. та Щука Є.К. провели інтелектуальну гру «Козацька Україна» між учнями 8-х класів. Всі три класи гідно брали участь у змаганні та показали високий рівень знань. Переможцями стали учні 8-А класу, ІІ та ІІІ місце отримали 8-Б та 8-В класи. Всі команди були нагороджені грамотами.

- вчитель історії Кильчик Д.П. провела «Історичний Квест» між учнями 5-х класів. В рамках заходу, учні змагалися між собою за звання «Найкращий історик п’ятикласник». Переможцями стала команда 5- Д кл., капітаном команди якої була учениця Басок Аделія. В кінці змагання, діти переглянули короткий фільм «Цікаві факти про Україну».

В рамках тижня також були проведені заходи до 75- ї річниці з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників:

- історико-патріотична викладка літератури в бібліотеці «Рокам ніколи пам’яті не стерти»;

- відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблих у Другій світовій війні учнями молодших класів – 3-4 кл.

- в 11-х класах, вчитель історії Кильчик Д.П. провела відео-лекторій за темою: «Визволення України від фашистських загарбників», проведені бесіди та зроблені висновки того як вплинуло фашизм на суспільне життя людей в різних країнах.

 

Засиупник директора Телеуця А.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 262 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz