Четвер, 18 Кві 2024, 2:59 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 15 » Тиждень географії та природзнавства в Комишівській ЗОШ
10:09 PM
Тиждень географії та природзнавства в Комишівській ЗОШ

Тиждень географії та природзнавства в Комишівській ЗОШ

Згідно річного плану роботи Комишівської ЗОШІ-ІІІ ступенів у період із 06 по 10 лютого 2017 року був проведений тиждень географії та природознавства. Заздалегідь був складений план заходів у вигляді заочної географічної подорожі «За 5 днів навколо світу». Протягом тижня учні «відвідали» цікаві географічні об’єкти і дізналися багато цікавого. Також вони змогли проявити себе у творчих та інтелектуальних конкурсах.

Було проведено ряд загальношкільних заходів: географічна подорож „Країна географія” для 3-4 класів, віртуальна географічна мандрівка «Мальовнича Україна» для 6– 10 класів. Також протягом тижня проходила географічна вікторина, творчий конкурс малюнків про природу для 1 – 7 класів та фото-конкурс для 6 – 11 класів. Цікавим також був перегляд фільмів «Чудеса світу», «НОМЕ» у відео-залі. Цікаво і змістовно пройшли також різновікові географічні ігри « Жива Планета» - 5-Б клас (вчитель Бондар А.Д.), турнір «Відкриваємо на суші та у воді» 6-А клас (вчитель Лискевич О.І.).

Серед 1 – 7 класів було організовано конкурс малюнків „Я і природа навколо мене». Тут же було організовано і фотоконкурс «Мої мандри». Дітей завжди приваблюють таємниці і великі чудеса. Саме тому всіх охочих запросив до себе відео-зал «Великі чудеса світу». Діти з захопленням дивилися відеофільми про величні гори та водоспади, про піраміди та храми, про річки та вежі. Учні - члени гуртків «Юний еколог» та історики – краєзнавці переглянули відеофільм «НОМЕ» («ДІМ»).

Кульмінацією тижня географії став географічний турнір серед учнів 9-х класів «Я люблю тебе, Україно!», в якому учні продемонстрували свою любов до нашої країни, до рідного краю. Найкращими знавцями були: Урсу Ліза, Гаврилов Рома, Мельниченко Ауріка, Урсакі Тетяна та ін..

Учні, які були активними під час проведення тижня географії та природознавства, будуть нагороджені грамотами та подяками під час проведення виховних годин.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 692 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz