П`ятниця, 19 Кві 2024, 9:34 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Лютий » 26 » Тиждень іноземної мови в Першотравневській школі
11:33 PM
Тиждень іноземної мови в Першотравневській школі

 Іноземну мову вивчати зовсім нелегко, але це завдання можна полегшити,  якщо зробити навчання непередбачуваним та цікавим.

З метою поширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства в нашій школі вчителями  англійської мови Пенко Н.В., Пономаренко С.В. з 17.02 по 21.02. 2014р.  було проведено  тиждень іноземної мови . Така форма  роботи уже стала традицією і сприймається учнями як свято, до якого учні готуються заздалегідь: виготовляють  візитки-привітання  англійською мовою, які потім дарують друзям, вчителям з щирою посмішкою, а  разом з нею і радість та утіху, малюють газети-вітання.

Учні 1-4 класів мали можливість відправитися в віртуальну подорож до Лондона, поблукати його вулицями, відвідати музеї. Для учнів 5-8 класів було організовано змагання «Найрозумніший», найкращими стали: Паску Вікторія (6 клас), Паску Антоніна (7 клас), Ганган Катерина (5 клас). Протягом тижня в коридорах можна було почути пісні англійською мовою – це учні готуються до закриття тижня іноземної мови, який було проведено у формі пісенного марафону. Кожен клас не тільки вивчив пісню, але й намагався прикрасити її декораціями. Важко було визначити переможця, оскільки враховувалися знання слів пісні, вміння співати  та артистизм. Та конкурс є конкурсом і переможцями стали учні 11 класу. Виконана ними пісня під акомпанемент гітари (виконавець Граур Сергій) з мультфільму «Шрек»  «Алілуя»  пробудила особливі почуття та емоції. Одинадцятикласники  намагалися передати не тільки мелодію, зміст, але й слідкували за вимовою, тому журі на чолі з головою Петренко Д.І. ( за фахом перекладач англійської мови ) одноголосно визнали їх переможцями.

Свято закінчилося бурхливими оплесками, врученням призів та чудовим настроєм.

Свою пісню виконують учні 9 класу

Ведучі пісенного марафону

Переможці пісенного марафону



Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 594 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz