Вівторок, 16 Кві 2024, 8:34 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 4 » Тиждень математики, фізики, інформатики та технологій пройшов в Озернянській школі
2:50 PM
Тиждень математики, фізики, інформатики та технологій пройшов в Озернянській школі

Тиждень математики, фізики, інформатики та технологійпройшов в Озернянській школі

Традицією в нашій школі є щорічне проведення предметних тижнів, зокрема тижня математики, фізики, інформатики та технологій, який проходив з 25 по 29 листопада 2019 року. Це дійсно корисно, вносить різноманітність у шкільне життя, підвищує рівень знань учнів з предметів, розвиває творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення, самостійність та наполегливість, виховує вміння працювати в групах, почуття відповідальності. Протягом тижня були проведені різноманітні заходи, які були спрямовані на розвиток творчої фантазії та логічного мислення учнів, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі, формування обов'язковості, відповідальності, креативності:

  • Вчителі інформатики Гергі М.В. та Телеуця А.В., провели нетрадиційні уроки в 2-х, 3-х, 4-х класах у вигляді завдань та інтелектуально-розвивальних ігор: «Цікавинки з інформатики»(в 2-х класах), «Інформатичний калейдоскоп» (в 3-х класах), «Найкращий юний інформатик» (в 4-х класах). Учні сформували дві команди, придумали назви своєї команди і їм було запропоновано різні цікаві завдання. Під час конкурсів учні показали свою обізнаність та вміння працювати в групі, зацікавленість та любов до предмету. Також, всі команди були нагороджені грамотами за І та ІІ місця.
  • Вчитель математики Севастіян Є. С. провела математичний турнір між учнями 7А,Б класів. В рамках турніру були проведені різноманітні конкурси, такі як: «Давайте ознайомитися», «Розминка», «Швидка лічба», «Продовж ряд», «У світі казок» та «Конкурс капітанів». За результатами всіх конкурсів, журі визначили рівну кількість балів команд.
  • Вчитель інформатики Гергі М.В. провела між учнями 5-х класів вікторину «Турнір знавців інформатики». До заходу учні підготувалися заздалегідь, придумали назви та девіз своєї команди, яких розкрили на ватмані. Учні показали добрі знання з інформатики, отримали позитивні емоції. За рішенням журі місця були розподілені наступним чином: І місце – 5-Д кл., ІІ місце – 5-Б кл., ІІІ місце – 5-А кл. Команди були нагороджені грамотами.
  • Вчитель фізики Томак М.П. провела між учнями 10-А кл. позакласний захід «Двобій інтелектів». Учні були розподілені на дві команди – хлопців під назвою «Джентильмени» та дівчат – «Леді». Дуель чоловічого та жіночого світів, складався із бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. Наприкінці гри за кількість набраних балів, журі визначила команду переможця, нею стала команда дівчат під назвою «Леді», яка була нагороджена грамотою.
  • Вчитель інформатики Телеуця А.В. провела інтелектуальну гру «Турнір знавців інформатики» між командою учнів 6-Г кл. «INSTAGRAM» та 7-Г кл. «TWITTER». Зацікавленість дітей викликав конкурсний, ігровий характер заходу. Учасники показали теоретичні знання з предмету, вміння розв'язувати різні логічні завдання та розкрили свій творчий потенціал. Журі нагородила команди грамотами.
  • Вчитель математики Стаматі В.С. провела в 5-х класах вікторини «Веселі математики». Конкурси: Квітка семицвітна, хто швидше, конкурс капітанів: фокус «Відгадування дня народження», математичний кросворд, математичні загадки.
  • Вчитель математики Шкепу А.П. провела в 6-Г кл. математичну вікторину «Гімнастика розуму». У грі брали участь 9 учнів, ведучий по черзі ставив запитання учням. Гра складалася з 7 раундів та фіналу. Після кожного раунду з гри вибував один учень який набрав найменшу кількість балів. Переміг учень, який набрав найбільшу кількість балів в фіналі.

 

Заступник директора Телеуця А.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 238 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz