Четвер, 18 Кві 2024, 12:13 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 17 » Тиждень математики, фізики та інформатики в Саф’янській школі
10:26 AM
Тиждень математики, фізики та інформатики в Саф’янській школі

фото

3 9.02. по 14.02.2015р. в Саф’янській ЗОШ І – ІІІ ступенів пройшов тиждень математики, фізики та інформатики.  Метою заходів  було виховання пізнавального інтересу учнів до вивчення математичних дисциплін, розкриття краси складних математичних понять, розвиток логічного мислення, вміння знаходити раціональне розв’язання завдань,  створення атмосфери взаємоповаги і взаємодовіри між учнями. Керівником методичного об’єднання вчителів природничо – математичного циклу Колєвою О.М. був складений план тижня, який був оголошений 09 лютого на лінійці для 5 – 11 класів.

         Цього ж дня учні 8-х класів прийняли активну участь у ток – шоу «О, щасливчик», який підготувала  вчитель математики Колєва О.М. Учасниками І туру були всі бажаючі учні. До ІІ туру були вибрані найкращі знавці математики, які дали найбільшу кількість правильних відповідей. Остаточним переможцем стала Волонтир В.

         Наступного дня п’ятикласники побували на інтегрованому уроці математики «Множення дробів» (вчитель Колєва О.М.). Мандруючи  шляхами казки Г.-Х. Андерсена «Снігова королева» діти закріпили знання з теми.

         Вчитель інформатики Пінтійська О.В. підготувала для учнів 2-А,Б класу позакласний захід «Подорож країною Інформатика». Молодші школярі, працюючи в командах,  в ігровій формі виконували тестові завдання, давали відповіді на питання, демонстрували вміння працювати з маніпулятором мишкою. Перемогу здобула команда 2-Б класу, яка отримала грамоту. Всі учасники отримали солодкі заохочувальні подарунки.

         У середу, 11 лютого, для учнів 5-11 класів були озвучені математичні загадки під час радіолінійки «Математика в загадках». За найбільшу кількість відгадок учні отримали подяки у вигляді оцінок.

         Наступного дня вчитель фізики Клименко Є.А. продемонстрував для учнів 4-А,Б класів серію цікавих дослідів, що пояснюють фізичні процеси та явища природи.

         Тиждень завершився проведенням КВК між учнями 6-х класів «Хай переможе істина», підготовлений вчителем математики Єребакан М.П. У заході прийняли участь команди «Піфагори» та «Розумники і розумниці». Конкурсами програми були «Привітання команд», «Хто швидше», «Лотерея», «Конкурс художників», «Конкурс вболівальників» та  «Конкурс капітанів». Завдання були на знання теоретичного матеріалу  та на логічне мислення. Перемогу здобула команда 6-Б класу з перевагою в 2,5 бала.  

         Проведені заходи переконали школярів, що математика – наука не тільки складна , але й дуже цікава.


фото

фото

фото

фото

фото

фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 873 | Додав: andrejjskbkin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz