Субота, 20 Кві 2024, 5:48 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Тиждень милосердя пройшов у Кирничанській школі
3:05 PM
Тиждень милосердя пройшов у Кирничанській школі

З метою формування моральної активності особистості, відповідальності, милосердя, готовності допомогти іншим, здатності прощати і просити пробачення, з 17 по 20 жовтня 2017 року в Кирничанській ЗОШ пройшов Тиждень милосердя та турботи під девізом «Ти добро лиш твори всюди, хай тепло тобі повнить груди!».

Протягом тижня педагогом організатором школи Чіфліклій Оксаною Семенівною організовано та проведено конкурс малюнків з учнями 1-4 класів на тему «Щедрість душі». В своїх малюнках діти відобразили ті людські чесноти, які важливі саме для них та на яких тримається світ.

Бібліотекарем школи Івановою Ольгою Степанівною підготовлено виставку казок, оповідань та прислів’їв «Милосердя і доброта ― як два крила, на яких тримається людство».

Працівником соціально-психологічної служби Куртєвої Катерини Костянтинівни проведено тематичні заходи. Учні 5,6 класів на годині спілкування «Співчуття і милосердя – шлях до перемоги добра» детальніше ознайомились із поняттями «милосердя», «альтруїзм», «егоїзм»; наводили приклади милосердя у вчинках, висловлювали власне розуміння милосердя та співчуття, характеризували прояви егоїзму у власній поведінці та поведінці інших; формували навички проявів альтруїзму. Спеціальні вправи на розвивальному занятті «Добро і Зло. Вінець духовності» формували в учнів 7,8 класів активну життєву позицію, яка проявляється в дієвій допомозі знедоленим, немічним, стареньким; виховували в учнів почуття доброти, чуйності, милосердя, поваги до своїх батьків, старших людей. Учні 9-11 класів створили та представили свої презентації на тему: “Милосердя – найвірніший знак справжньої величі людини!”.

Активними були усі учасники навчально-виховного процесу у проведенні Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії» для онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час антитерористичної операції. А за допомогою шкільного фонду «Небайдужі серця» певним учні нашої школи категорії малозабезпечені та багатодітні отримали одяг, взуття. Велика вдячність батькам, вчителям,технічному персоналу, які готові завжди допомогти тим, хто цього потребує.

 

Практичний психолог школи Катерина Костянтинівна Куртєва

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 850 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz