Середа, 24 Кві 2024, 6:27 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 9 » «Тиждень милосердя» в Кирничанській ЗОШ
2:03 PM
«Тиждень милосердя» в Кирничанській ЗОШ

З метою виховання в учнів кращих загальнолюдських рис та чеснот: милосердя, добра, любові до ближнього, популяризації добрих справ в Кирничанській ЗОШ з 17 по 21 жовтня був проведений «Тиждень милосердя». Тиждень пройшов під девізом  «Не відкладай добру справу на завтра. Завтра можна зробити ще одну!»

Впродовж тижня були проведені цікаві заходи. Бібліотекар Іванова О.С. запропонувала учням школи виставку матеріалів «Добро сховане в душі кожного – віднайди його». Учні мали змогу ознайомитись з певною літературою, творами, яки формують людські цінності; з прислів’ями  про людські чесноти.

Педагог-організатор Чіфліклій О.С. провела конкурс малюнків «Жити на землі – велике щастя!» серед учнів 1-4 класів. Переможцями стали  учні 3 класу: Чіфліклій Аліна, Раділова Анастасія, Приснак Тетяна, Раділов Андрій, Радова Олена та учні 4 класу: Стюпан Анастасія, Дойчев Іван, Нєйчев Федір.

Працівник соціально-психологічній служби Куртєва К.К. з учнями 5-6 класів провела виховний захід «Людина – творець краси і добрих справ».   Учні мали змогу ознайомитись із легендами про «Дерево Добра», «Добро та милосердя»; подивитись інсценування балади «Добро та Зло»; підібрати другу половину прислів’їв про любов, добро, милосердя. На різних мовах учнями було декламовано вірші про людські чесноти. За плідну та активну роботу  усі отримали солодощі. 

Учні 7,8 класів на тренінгу із психологом «Для чого живе людина?»  обговорювали що є життя і в чому його сенс;  знаходили декілька шляхів виходу із незвичайних життєвих ситуацій. Робота  сприяла формуванню життєвих цінностей: поваги, толерантності, милосердю. 

Особлива подяка учням школи та класним керівникам, які взяли участь у акціях «Назустріч мрії» та «Всі за одного» - допомога дітям з онкозахворюваннями.

Соціальний педагог

К.К.Куртєва

 

      

     

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 934 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz