Субота, 20 Кві 2024, 1:34 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 17 » Тиждень права в Новонекрасівській ЗОШ
5:05 PM
Тиждень права в Новонекрасівській ЗОШ

З метою підвищення інтереса учнів до правознавства, розширенняй поглиблення знань та вмінь учнів з даного предмету; реалізації на практиці основних принципів особистісно орієнтованогопідходу до навчання; створення сприятливих умови для виявлення знань та вмінь учнів нестандартних ігрових ситуаціях в Новонекрасівській школі у квітні пройшов Тиждень правознавства.

Тиждень відкрила вчитель історії та правознавства Пагул Т.П. тематичною лінійкою «Права очима дітей», на якій учні школи отримали творче завдання: скласти презентації, відеоролики на тему «Права дітей за Конвенцією ООН».

В рамках тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

Класними керівниками 1-4 класів було проведено гру-мандрівку «Права людини на Україні».

Вчитель історії та правознавства Пагул Т.П. разом із класним керівником Чумаченко О.П провели у 8 класі виховний захід «Підліток і закон». Учні активно брали участь у вікторині «У країні Законії», під час гри діти повторили основні статті конвенції про права дитини, а також вчитель правознавства провела бесіду про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

У 9 класі було проведено правовий брейн-ринг «Закон і ми». Учні класу проявили свої знання у галузі правознавства, аналізували правові ситуації, давали оцінку правопорушенням та міру відповідальності за них згідно адміністративного та кримінального кодексів. А також капітани команд заповнили «квітку побажань», де висловили свої думки з приводу дотримання прав дитини.

Вчитель історії Мішуліна О.Л. провела вікторину«Що ви знаєте про права дітей?» у 5 та 6 класах, гра складалась з декілька раундів. Під час гри діти демонстрували свої знання, розповідали про порушення прав у казках, виконували вправи «Чарівний конверт», «Склади слово», «Конвенція, Конституція, Закон».

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 456 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz