П`ятниця, 26 Кві 2024, 6:41 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Тиждень права пройшов в Саф’янській школі
2:16 PM
Тиждень права пройшов в Саф’янській школі

   В рамках тижня правового виховання в Саф’янській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла панорама виховних заходів, розподілених за віковими категоріями.

         Для учнів початкової школи відбулося  свято «Великі права маленької дитини». Класні керівники 2-А,Б класу: Порошенко В.П. та Подалянчук Т.Д.  розробили сценарій заходу. Діти читали вірші на правову тематику, звучали пісні про родину та  освіту. Повчальне значення мала інсценізація «Пригоди курчатка», яка висвітлила право дитини на домівку. Глядачі прийняли участь у конкурсі загадок.

         Учні 6 класу стали учасниками казкової правознавчої вікторини, підготовленої вчителем правознавства Васюковою Т.М.  В основу сценарію заходу був покладений сюжет мультфільму «Алладін». Вікторина складалася із двох етапів: «Казкова правознавча лотерея» та «Юридичний волейбол». Завдання були складені  для учнів та гостей свята: адміністрації школи. Школярі повинні були навести приклади порушення прав дитини на основі  казкових персонажів. Вчитель звернула увагу на необхідність мати повагу до прав оточуючих.

         Для учнів 9-А,Б класу соціальний педагог Степанова Р.І. провела годину спілкування «Твої права і обов’язки: знай, вмій, використовуй!». Цікавим моментом стала мотивація навчальної діяльності з використанням чарівної скриньки та відео «Неповторна кожна людина».  Учні давали відповідь на питання гри «Правові нормативні документи». В практичній частині школярі на гілках дерева записували свої права та обов’язки. Відеопритча «Все в твоїх руках» стала логічним завершенням  заходу.

         Кульмінацією тижня став виступ агітбригади «Вітамін», направлений на пропаганду здорового способу життя та права людини на здоров’я (керівники педагог-організатор Герасімов С.О., практичний психолог Бондаренко І.В.).

         Проведені заходи сприяли формуванню активної громадської позиції школярів щодо реалізації ідеалів і цінностей демократії в Україні, усвідомленню, що головною цінністю є життя.

        

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 609 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz