П`ятниця, 29 Бер 2024, 7:56 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Листопад » 19 » Тиждень правових знань відбувся в Озернянській школі
4:00 PM
Тиждень правових знань відбувся в Озернянській школі

В рамках проведення заходів місячника превентивно-правового виховання, в Озернянській школі з 02.11 по 06.11 пройшов Тиждень правових знань. Так в школі були проведені різноманітні заходи позакласної роботи.

Так як в школі навчання змішане, були проведені і деякі заходи дистанційно з використанням таких дистанційних технологій навчання, як сайт школи, Viber, Google Classroom, Instagram.  Так заступник директора з ВР на платформі Google Classroom написав на стрічці кожного класу школи поради учням "Як не стати жертвою злочину?", а педагог-організатор з членами учнівського самоврядування провели дистанційно Юридичний футбол, аналізуючи науково-популярний фільм «Конвенція про права дитини». У назначений час учні переглянули фільм, розділилися на дві команди та за допомогою соціальної мережі Instagram складали питання по фільму та ставили питання до іншої команди. Також члени учнівського самоврядування прийняли участь в соціологічному опитуванні «Діти  та  молодь  про  свої  права». Бібліотекарями була підготовлена  книжкова виставка на тему: "Юридичний компас для молоді". А   з учнями 10-Б кл. педагог-організатор провела тренінг «Підлітки мають знати свої права – моделювання судового процесу». Також практичним психологом були проведені анкетування та  профілактичні бесіди з учнями схильних до правопорушень «Твої права і обов’язки». Вчителем правознавства була проведена правова вікторина з учнями 9-В кл.

Також протягом тижня класними керівниками були проведені години спілкування на тему: ”Подорож у країну Прав” ( 5-7 кл.), “Діти. Правопорушення. Відповідальність.” (8-11кл.) та виховні години на правову тематику: «Права дитини в малюнках»(4-Акл.), «Наші права – щасливе дитинство» (4-В кл.).

Мета всіх проведених заходів:

– активізація роботи щодо формування у дітей та учнівської молоді правової культури та ціннісного ставлення до себе й до інших;

– здійснення інформаційно-просвітницької та профілактичної діяльності, спрямованої на попередження вчинення правопорушень неповнолітніми;

– розвиток громадянської свідомості учнів та виховання інтересу до активної суспільної діяльності в межах правового поля.

 

Заступник директора з виховної роботи Телеуця А.В.

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 8268 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz