Середа, 08 Тра 2024, 1:49 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Тиждень психології (Першотравневська ЗОШ)
10:00 AM
Тиждень психології (Першотравневська ЗОШ)

 Традиційно на передодні Дня психолога у Першотравневській ЗОШ проведено тиждень психології з 18 по 22 квітня 2016 р. Цього року темою тижня стало таке питання: «Психологічне та соціальне здоров'я – як його досягти». Усі заходи були направлені на підвищення психологічної компетенції, медіаграмотності учнів; розвиток уміння виходити зі стресових ситуацій усіх учасників навчального процесу; формування відповідального ставлення за власне та чуже життя.

Тиждень розпочався зі «Скриньки мудрих повчань» для підняття настрою та прогнозування на удачу. Вчителі мали змогу познайомитися з тайм-менеджментом педагога, вчилися перетворювати негативні думки на позитивні на тренінгах «Усе в твоїх руках!», «Тайм-менеджмент педагога. Мої 24 години». Колектив 8 класу, працюючи у групах під час психологічної гри «Дім наших стосунків», визначив, що основою позитивного, сприятливого мікроклімату як в колективі, так і в сім'ї є: співробітництво, взаємодопомога,  доброзичливість,   схвалення та підтримка, критика висловлюється з добрими побажаннями. Для учнів початкової школи проведена медіа-година «Медіа-історія візуальних засобів масової комунікації. Захист від непотрібної інформації». Для того, щоб навчитися контролювати свої емоції та дії, вміти правильно знімати стресове напруження для старшокласників проведено тренінги «Стрес та його особливості. Методи саморегуляції» (10 клас), «Медіакомунікація: «+» та «-» (9 клас). До участі залучені вихователі дитячого садка «Гвоздичка» - гостинна «Гармонія з почуттями. Формування емоційної стабільності» та батьки 6 класу «Мандруємо в батьківській спільноті».

Кульмінацією психологічного тижня стали релаксації на свіжому повітрі – це ігри на м'язове розслаблення для початківців та флешмоб «Мої емоції – це Я!».

Запам'ятайте одну зі східних мудростей: «Успіх приходить не до того, хто рано встає, а до того, хто встає у гарному настрої!»! Ваші думки – це початок Ваших дій, змініть негатив на позитив і все буде якнайкраще!

Практичний психолог Апостолакі Л. С.

Подивитись всі фото:https://cloud.mail.ru/public/7eLi/ZXcJozahm

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 771 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz