Вівторок, 23 Кві 2024, 5:58 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 5 » Тиждень психології провели в Бросківській школі
9:16 AM
Тиждень психології провели в Бросківській школі

З 18 по 24 квітня Бросківську ЗОШ охопила хвиля психологічного настрою, почався тиждень психології. Психологія – надзвичайна наука. Це наука про внутрішній світ людини. Вона допомагає людині пізнати себе, вирішувати проблеми, навчитися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

Тиждень розпочався з тематичної лінійки, де усі присутні дізналися про загадковий світ психології, подарували один одному посмішку – «кнопку настрою» та виконали релаксаційні вправи психогімнастики, отримали інформацію про користь обіймів та позитивного настрою. Кожен день Тижняпсихологіїбувприсвяченийконкретнійтемі та заходам - День позитивного відношення до себе, День пізнання оточуючого світу, День доброти та милосердя, День довіри.

Протягом тижня групою волонтерів на чолі з соціальним педагогом проводилась акція «Скарбничка доброї надії», де усі небайдужі мали змогу підтримати хворих дітей.

Для усіх бажаючих було організовано виступ агітбригади «Діти за майбутнє», де глядачі мали змогу побачити літературно-музичну композицію, метою якої є пропаганда здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок та комп’ютерної залежності.

Серед учнів 5-9-х класів була проведена гра «Слідопит», під час якої учні з неймовірним азартом моніторили цікаві питання про школу, вчителів та учнів старших класів.

Також психологічною службою школи проводились різноманітні розвиваючі заняття та релаксаційні фізхвилинки ( Подорож до країни «Психоляндії» учні початкових класів, «Пізнай себе» учні 5-6 класів, «Планування майбутнього» - старші класи).

Вчителям, на нараді при директорі, було запропоновано пройти тест і дізнатися про свій внутрішній стан, краще зрозуміти себе, свої сильні сторони характеру. В інформаційному куточку розміщені цікаві вислови відомих людей, міні-тести та інформацію про типи темпераменту мультяшек.

Тижденьпсихології став справжнімсвятом для душі. Неодміннимисупутникамитворчогопроцесу стали гарнийнастрій, активніобговорення та дружніпосмішки.

Хотілося б подякувативсім, хто активно брав участь узаходах та допомагав з організацієюТижняпсихології.

 

Психологічна служба Бросківської ЗОШ

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 669 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz