П`ятниця, 29 Бер 2024, 3:41 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 25 » Тиждень психології в Новонекрасівській ЗОШ
9:23 AM
Тиждень психології в Новонекрасівській ЗОШ

    З метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань учнів з психології, розвитку в них інтересу до цієї науки, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою традиційним стало в ІІ декаді квітня в школі проводити тиждень психології.  Якщо в школі яскраво, голосно та весело – це означає, що  розпочався тиждень психології, який пройшов з 18.04.16 по22.04.16 в Новонекрасівській ЗОШ під гаслом «5 днів у світі Психології». На початку веселої подорожі під час організаційної лінійки  практичний психолог Слюсар Наталія Сергіївна ознайомила всіх учасників навчального процесу з заходами та конкурсною програмою. Кожен день тижня мав свою назву та дивіз (Понеділок: День психического здоровья. «Кто не горит, тот не коптится. Это закон. Да здравствует пламя жизни»…)

         Протягом всього тижня учні приймали активну участь в соцопитуваннях («Знайди свого таракана», «Чого ви боїтесь найбільше», «Відгадай монстрика», «Місто моєї мрії»),  акціях («Подаруй частку свого тепла», «Найбільше я  люблю..»), лотереї, іграх («Плутанка», «Знавці шкільного життя», «Знайди свою пару»). В рубриці «Коламбія Пикчерз представляє…» всі охочі пройшли цікаві тести, а в багатоповерховому кварталі «Школа монстрів. Страхи. Камера. Мотор» - всі охочі ознайомилися з найпоширенішими страхами відомих людей, дізналися, що таке фобії, а поради психолога допомогли  їм позбутися своїх страхів. Крім інформаційно-пізнавальної програми Наталя Сергіївна запропонувала учням прийняти участь в конкурсній програмі,а саме:

 5- 11 класи - конкурс  колажей «Школа моєї мрії» (переможці  );

 5 -7 класи – конкурс  «Скульптура позитивчик» (переможці );

 8-11 класи  - презентація  «Один день з життя мого класу»  (переможці )

         На деякий час школа стала одним цілим, де панувала атмосфера взаємоповаги, суперництва, радості, по завершенню тижня учні охоче ділилися своїми враженнями та емоціями.

Практичний психолог Слюсар Н.С.

Подивитись всі фото:https://cloud.mail.ru/public/Dj19/i9EhGFvbL

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 487 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz