Четвер, 28 Бер 2024, 2:31 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Тиждень психології в Першотравневській ЗОШ
4:58 PM
Тиждень психології в Першотравневській ЗОШ

Традиційно, навесні, до Дня психолога в Першотравневській школі проходить тиждень психології. В цьому році  тиждень психології  пройшов  під девізом «Життя – не маскарад, життя – дар Божий. Найбільші чесноти людини». Цьогорічна мета тижня була підпорядкована підвищенню психологічної компетенції, розвитку комунікативної компетентності та моральних цінностей усіх учасників навчального процесу. Кожен день відкривався цитатою-висловом, яка розкривала певну людську чесноту (щастя, здоров'я, дружба, вірність, любов, відповідальність).

Учнів 7-8 класів зацікавила інформація про основи спілкування, під час тренінгу «Психологічні основи спілкування», де вони вчилися формувати мімічну та пантомімічну виразність, що є важливою складовою розуміння при спілкуванні. Для учнів початкових класів були відкриті психологічні гостинні «Доброта – одна з головних чеснот», «Такий лише Я один», «Ми – дружний клас!» для розуміння власної унікальності, цінності дружби, доброти та власних позитивних якостей. Старшокласники відчули себе у ролі керівника та підлеглого у професійній ситуації, виокремили найголовніші чесноти та якості при побудові професійного шляху, усвідомили цінність сім'ї та  побудову відповідальних стосунків  на тренінгах та годинах соціального педагога, психолога «Ваш час – у ваших руках!», «Сім'я – моє щасливе майбутнє». Батькам 4 класу було запропоновано на годині спілкування «Живіть з дитиною душа в душу» та вчителям у «Подорожі до казки» відчути себе у ролі дітей та усвідомити найголовніше, що позитивне виховання, можливості казкотерапії є забезпеченням гармонійного розвитку дітей.

Новим у тижні психології стала психологічна акція «Віні Пух і всі, всі…», коли кожен міг обрати улюбленого героя мультфільму і прочитати власну характеристику за типом цього героя. Також вчителям була подарована казка: побажання від Мальвіни для збереження позитивного настрою та побажання гарного дня.

Кожен знайшов для себе щось нове, цікаве та пізнавальне. Кожен тиждень психології є заглибленням у світ психології та власний Всесвіт. Бережіть власне психологічне здоров'я: воно безцінне!

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 546 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz