Субота, 27 Кві 2024, 4:58 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 21 » Тиждень Толерантності пройшов в Новонекрасівській школі
11:00 AM
Тиждень Толерантності пройшов в Новонекрасівській школі

Французький філософ – просвітитель XVIII ст. Вольтер казав: «Ваші ідеї мені глибоко огидні, але я віддам життя за право їх виголошувати!».  Але  все ж таки, досить важливо терпимо, з розумінням, толерантно ставитися до поглядів, переконань, думок, традицій інших людей. Останнім часом все частіше стали говорити про толерантність. Для нашої свідомості поняття «толерантність» незвичне. Нам ближче наше слово «терпимість».

 З 14 по 18 листопада в Новонекрасівській школі соціальним педагогом Колодєєвої О.С. та психологом Слюсар Н.С. провели Тиждень толерантності, присвячений Міжнародному дню толерантності, який весь світ відмічає 16 листопада щорічно.   Протягом тижня проводилась акція під назвою «Толерантність у висловах» серед 9-11 класів та щоденні акції «Обійми безкоштовно», «Подаруй посмішку», «Добрий вчинок», «Найкращий комплімент» «Добро починається з тебе» серед учнів 1-8 класів, де діти, мали змогу сказати один одному щось приємне – комплімент, побажання, добрі слова або просто вибачитися за щось.  Згідно затвердженого плану серед учнів старшої школи було проведено тестування   «Наскільки ви толерантні?», местою тестування якого було визначення рівня терпимості та поваги до інших, в якому прийняли участь 9 - 11 класи. Серед учнів 1-10 класів класів було проведено виховні години з елементами тренінгу: «Толерантність та нетерпимість», «Дозволь собі бути щасливим», брейн – ринг «Людяність – запорука успіху».

    Толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві і щоб досягти успіху в житті, не витрачаючи сил на конфлікти, доцільно сформувати в собі толерантність як рису характеру.

    Сподіваємось, що тиждень Толерантності в нашій  школі принесе свої плоди, бо вже зараз можна спостерігати перші паростки: деякі діти стали більш стриманішими, привітними один до одного.

 

Соціальний педагог Колодєєва О.С.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1492 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz