Субота, 20 Кві 2024, 5:44 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 9 » Тиждень здорового способу життя в Комишівській ЗОШ
3:56 PM
Тиждень здорового способу життя в Комишівській ЗОШ

Здоров'я - це найвища цінність,
яка є у будь-якої людини.
Здоров'я дорожче всіх багатств.

 

З 27 лютого по 3 березня у Комишівській школі проходив тиждень пропаганди здорового способу життя.

А розпочався тиждень, ще в п’ятницю 24 лютого, на засіданні членів учнівського самоврядування «Баштіна» було складено план тижня та перерозподіл доручень.

У понеділок було організовано конкурс малюнків «За молодість і майбутнє! За здоровий спосіб життя!» під керівництвом педагога – організатора Пуйческу Н.В. та Урсакі Тетяни, члена учнівського самоврядування, між учнями 1-7 класів. Найактивнішими були класи 2-А, 3-А,3-Б ,4-Б, 5-А, 5-Б та 7-А . Також були написані твори з метою пропаганди здорового способу життя за темою «Молодь за здоровий спосіб життя» між учнями 9-11 класів.

У вівторок було організовано фотовиставку «Здоров’я головний життєвий скарб!» президентом учнівського самоврядування Мельниченко Вікторією, заступником президента Рогожа Валерією, Деченко Дориною та Федченко Мариною під керівництвом педагога - організатора Пуйческу Н.В. між 5-11 класами. Дівчатка попрацювали на славу, діставши зі шкільного архіву найцікавіші фотографії, які засвідчили, що здоров’я – найцінніший дар. Також для учнів молодшої школи було організовано міні-вікторину «Кошик з вітамінами!» та перегляд мультфільмів про здоров’я. В середу між учнями 6-х класів було проведено вікторину «Азбука здоров’я!» учителем основ здоров’я Петренко Т.П. та членами учнівського самоврядування Максим Тетяною та Лискевич Оленою. Діти мали змогу перевірити свої знання з основ здоров’я, працювали дуже активно. Серед учнів 4-х класів було організовано спортивне змагання «Ми за здоровий спосіб життя» членом учнівського самоврядування Ковалем Андрієм під керівництвом вчителя фізичної культури Перчун В.П. Було багато цікавих естафет, де діти мали змогу не тільки фізично себе спробувати, але і розв’язати математичні приклади, діти отримали задоволення, переможцями стали учні 4-Б класу.

Дбаємо про своє здоровя!

Всі фото можна переглянути за посиланням:https://cloud.mail.ru/public/AfcM/fgEMbRcxg

Педагог-організатор Пуйческу Н.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 482 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz