Четвер, 02 Тра 2024, 0:01 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Туристичними стежками мандрували учні Матроського НВК
9:49 AM
Туристичними стежками мандрували учні Матроського НВК

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. 

Метою свята визначена пропаганда туризму серед мешканців усіх держав. Крім того, туризм — це запорука пізнання інших культур та посилення дружби між народами. 

Гамірним видався осінній день напередодні Дня туризму в Матроському НВК. Адже з ранку всі очікували свята та гарної погоди. Учні 5-11 класів  вирушили в одноденну туристичну подорож до берегів рiчки Репида.

     Напередоднi свята на засіданні штабу учнівського самоврядування було вирiшено, що кожен клас – команда має  представити культуру окремої країни ( України, Болгарії, Німеччини, Італії, Франції та ін.).

    Учні весело та впевнено проходили дані їм завдання.  Були проведені конкурси «Тарзанка», «Смуга перешкод»,  «Багаття», «Намет» та різні інтелектуальні конкурси,  з якими учні впорались на відмінно і вступили до дружньої родини туристів. Діти проявили свої  творчі, спортивнi та кулiнарнi здiбностi. Учасники команд розводили вогнище, готували національні страви, співали піснi, а також показали  знання, уміння та навички з туристсько-краєзнавчої роботи.

    Смачними були нацiональнi страви, приготовані учасниками змагань. Кожна команда намагалася передати кулiнарнi традицiї країни, яку вона представляли. Найсмачнішими були рiзотто,  баниця, рататуй та iн.

     Найбiльш спритними та винахiдливими виявилися учнi 5-го классу ( кл. керiвник Шелестюк А.В.), які посіли почесне перше місце. За друге місце нагороду отримали  учнів 11-го класу (кл.керівник Агафонова Т.Г.), а третє місце розділили між собою учні 6-го класу (кл.керівник Куликов А.В.) та 9-го ( кл.керівник Агафонова Л.А.).

    Головними організаторами свята стали вчитель фізичної культури Куликов Андрій Васильович та педагог-організатор Капацина Олена Михайлівна. Під їх керівництвом юні туристи провели заочну мандрівку рідним краєм.  Нагородою для всіх учасників стали хороший настрій та море позитивних емоцій.

     Успіхи, досягнення наших дітей обумовлені високим професіоналізмом учителів. Але все, чого ми досягли, було б неможливим без розуміння і допомоги з боку батьків. Залишається побажати подальшої  творчої плідної роботи колективу педагогів та учнів.

 

                              

  Гранiченко Л.А., практичний психолог  Матроського НВК 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 549 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz