Четвер, 18 Кві 2024, 11:40 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 27 » У Каланчацькій школі відбулися батьківські збори з елементами тренінгу для батьків майбутніх першокласників
9:50 PM
У Каланчацькій школі відбулися батьківські збори з елементами тренінгу для батьків майбутніх першокласників

Вступ до школи – переломний момент не тільки в житті кожної дитини, але і в цілому для всієї родини. Як дитина налаштується на навчання, які знання здобуде в початковій школі від цього залежатиме її подальше життя та доля.
23 березня у Каланчацькій ЗОШ відбулися батьківські збори з елементами тренінгу для батьків  майбутніх першокласників «Від дошкільника до школяра НУШ». З метою підготовки та ознайомлення батьків до майбутнього навчання дітей у Новій українській школі. 
Першим виступила директор школи (Колеснік Т.А.), яка повідомила батькам  правила прийому дітей в перший клас  та правила  навчання в Новій українській  школі. 
Вчитель початкових класів (Беженар Т.І.) ознайомила батьків з новою редакцією Державного стандарту початкової освіти, циклічністю навчання та цільовими групами ДСПО.  Під час тренінгу з батьками провела  вправи ранкових зустрічей.  Батьки активно брали участь у наступних іграх «Знайомство», «Комплімент», вправа «Бінго».
Також на батьківських зборах виступила практичний психолог школи (Беженар Н.І.), яка теж провела тренінг з батьками «Ідеальні батьки». Усі батьки повинні знати про те, що для успішної адаптації  до шкільного життя  набагато важливіше, ніж уміння читати і рахувати, дитині потрібні психологічна стабільність, висока самооцінка, віра в свої сили і соціальні здібності. У цій ситуації дуже важливі встановлення теплих відносин дитини з учителем та підтримка батьків. Були проведені психологом таки вправи: «Асоціації», «Ідеальний батька», «Кошик для сміття».
Отже, озброєні усіма цими знаннями батьки легше подужають дорогу до школи. Однак ми повинні пам’ятати: найголовніше для першокласника – не вміння та навички, а впевненість в своїх силах і в батьківській підтримці. 

Вчитель початкових класів Беженар Т.І.
Практичний психолог школи Беженар Н.І.

   

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1033 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz