Четвер, 28 Бер 2024, 10:10 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 26 » У Першотравневській ЗОШ були проведені батьківські збори в 11 класі
10:50 AM
У Першотравневській ЗОШ були проведені батьківські збори в 11 класі

фото

Батьківські збори в 11 класі «Формування компетентності батьків у професійній орієнтації».

З метою формування професійної компетентності батьків і дітей, важливості свободи і відповідальності у професійному виборі у Першотравневській ЗОШ були проведені батьківські збори в 11 класі «Формування компетентності батьків у професійній орієнтації. Готуймося до ЗНО: курс на успішність».

Практичний психолог Апостолакі Л. С. запропонувала батькам відповісти, що для них особисто означає свобода і відповідальність. Учасники визначилися, що свобода неможлива без відповідальності. Батькам було запропоновано відірвати праве крило літака (зробленого їхніми дітьми раніше). Саме крила свободи у виборі професії. Зробивши це, батьки і діти відповіли на запитання «що відчували?» Батьки відчули страх невідомості, а діти – біль того, що їх не розуміють.

Психолог підвела учасників до того, що свобода і відповідальність є однаково важливими у професійному виборі. Свобода і відповідальність — це «зріла свобода», два крила літака. Зріла свобода містить у собі розуміння відповідального вибору.

У інтерактивній вправі «Нова назва старої професії» знову згадали, що кожна професія важлива і цінна. Групам батьків і дітей було запропоновано придумати нові назви старим, «не зовсім престижним» професіям. І ось що вийшло: «пастух» - «зелений екскурсовод тварин», «посудомийка» - «менеджер по чистоті», «чистильник взуття» - «підково оздоблювач » тощо.

Також надані рекомендації по підготовці до ЗНО.

В кінці заняття у вправі «Лист собі» батьки побажали дітям гарно здати ЗНО, не втрачати віру у свої сили і знати, що вони завжди їх підтримують, а діти в свою чергу пообіцяли батькам, що досягнуть успіху і будуть впевненими у собі.


Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 763 | Додав: andrejjskbkin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz