П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:08 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Вересень » 6 » У Старонекрасівській школі традиційно пройшло свято Першого дзвоника
1:02 PM
У Старонекрасівській школі традиційно пройшло свято Першого дзвоника

Веселий голос першого дзвінка

1 вересня у Старонекрасівській школі традиційно пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

День Знань – це особливе свято! Адже воно знаменує початок нового шкільного року. Це зустріч з друзями і вчителями, радість спілкування, знайомство з новими предметами,пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник – завжди хвилююча подія, особливо для першокласників. Цього року для 49 першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перша вчителька, перший дзвоник, перший навчальний рік.

Для випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Через рік випускники розлетяться по білому світу, щоб вчитися та працювати, щоб творити свою Державу.

Директор школи Киричевська Анжела Володимирівна привітала всіх присутніх з чудовим святом Днем знань, яке відкриває перед учнями нові обрії пізнання себе і світу, захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

Розпочався навчальний рік першим уроком – «ЄдинаУкраїна». В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу.

Після уроків учні школи взяли участь у розважальній квест-грі «Вітаємо з новим навчальним роком!». В цьому році аби першокласники і всі учні школи змогли потрапити до Країни Знань, їм потрібно було знайти кодовий вислів, який є паролем до скарбниці знань. Щоб отримати цей вислів-пароль, учні пройшли по різним станціям і отримали такі бажані пазли з висловом-гаслом Нової Української Школи «НУШ – ТЕРИТОРІЯ СПІВПРАЦІ ТА ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ».

У черговий раз школа гостинно відчинила свої двері і запросила у просторі, гарні і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб напоювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

 

 

Кайряк Н.Г., педагог-організатор Старонекрасівської школи

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 284 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz