Субота, 20 Кві 2024, 2:40 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 6 » Учні Бросківської школи побували на дні відкритих дверей в Київському національному університеті культури
1:44 PM
Учні Бросківської школи побували на дні відкритих дверей в Київському національному університеті культури

Випускник, який вірно обере свій професійний шлях, обов΄язково знайде своє місце в суспільстві. З метою допомоги у самовизначенні учнів3 березня випускники Бросківської ЗОШ завітали на день відкритих дверей до Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ). Під час цієї екскурсії учні мали змогу детальніше дізнатись про освітні спеціалізації та ознайомитись з умовами вступу до КНУКіМу.На вступників чекали сюрпризи та інформативна екскурсія, на яку вони вирушили одразу після реєстрації та експрес-фотосесії.Спочатку абітурієнти відвідали факультет економіки, права та інформаційних технологій, який здійснює підготовку за такими напрямами: «Комп’ютерні науки», «Правознавство» та «Економіка».Молодь побувала в сучасних мультимедійних аудиторіях та інноваційних фахових лабораторіях факультетів дизайну і реклами; журналістики і міжнародних відносин; кіно і телебачення; режисури та шоу-бізнесу; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; музичного мистецтва; хореографічного мистецтва та культурології. Викладачі-практики презентували вступникам різноманітні спеціальності, розповіли про насичені студентські роки, а також акцентували увагу на перспективах працевлаштування.

Найемоційнішим моментом екскурсії для школярів стала зустріч із Михайлом Поплавським.«Університет культури – це брендовий виш, який входить у п’ятірку лідерів культурно-мистецьких вищих навчальних закладів Європи.Мета університету – розкрити ваш потенціал і допомогти реалізувати здорові творчі амбіції. Лідерами не народжуються – лідерами стають. Ніколи не здавайтесь, атакуйте життя і живіть по-максимуму у своє задоволення!» – сказав Михайло Поплавський.

 

 

 

психолог Бросківської ЗОШ Проскуріна І.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 532 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz