Субота, 20 Кві 2024, 12:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 30 » Учні Утконосівської школи прийняли участь в обласних Фестивалях англійської мови
10:37 PM
Учні Утконосівської школи прийняли участь в обласних Фестивалях англійської мови

Англійська мова - це цікаво

Вивчення англійської мови - це захоплюючий, але тривалий процес. Щоб досягнути гарних результатів у навчанні, дитина має потребу в мотивації. Бо саме вона допомагає не припиняти рух уперед, а наполегливо просуватись до своєї мети й долати всі труднощі у вивченні матеріалу. Для того, щоб зацікавити учнів вивчати англійську мову більш поглиблено, вчителі іноземної мови Утконосівської ЗОШ урізноманітнюють процес її вивчення, роблять його більш цікавим та пізнавальним. Учні беруть участь у різноманітних конкурсах, фестивалях, проектах, які сприяють розвитку розумового потенціалу, розширенню світогляду.

19 листопада на базі школи-ліцею «Чорноморський» у місті Одеса, пройшов фестиваль пісень англійською мовою, у якому брали участь учні 6-9 класів. Утконосівська школа презентувала 2 пісні у виконанні учениці 9-А класу, Істраті Данієли з піснею «Stay», та учениць 6-А класу Карасава Катерини, Гергішан Тетяни з піснею «My best friend». Танцювальну підтримку здійснили Делігіоз Христина учениця 9-Б класу, Чепой Ганна, учениця 9-Б класу, Кульча Олеся та Опря Ольга, учениці 8-Б класу, Тудоран Елеонора, учениця 6-А класу та Стефанова Вікторія, учениця 6-Б класу.

 26 листопада на базі цієї ж школи-ліцею відбувся фестиваль «Драми на англійській мові», в якому прийняли участь учні 5-7 класів Утконосівської ЗОШ. Вони підготували цікаву та насичену програму на тему «The world of colours».

Мета заходу – підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуальної молоді до творчої роботи, формування громадянської позиції, виховання самостійності, наполегливості, вміння формувати та відстоювати власну думку.

Захистити честь своєї школи учням допомогли досвідчені вчителі з англійської мови:  Тудоран О.Г., Опря Р.І., Делігіоз Г.Д.

Цього ж дня учні нашої школи приєднались до акції «долонька щастя», спрямована на допомогу хворим дітям та дітям-інвалідам під час їх лікування та перебування в лікарнях. Зібрані кошти будуть передані на створення сімейних кімнат в лікарнях, в яких батьки зможуть бути разом зі своїми дітьми у найскладніші моменти життя.

Після конкурсу учні мали змогу відвідати екскурсію містом Одеса, побачити найвидатніші місця «перлини біля моря». День був сповнений позитивних вражень, яскравих емоцій та незабутніх подій.

Висловлюємо подяку керівництву школи-ліцею «Чорноморський» за дружній прийом та чудову організацію заходу.

Педагог-організатор Середа У.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 442 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz