Субота, 27 Кві 2024, 5:01 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 20 » В Багатянській школі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
2:42 PM
В Багатянській школі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України в Багатянській ЗОШ було проведено цикл заходів присвячених річниці Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

При проведені виховного заходу «Вшануймо Героїв Небесної Сотні» учні мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції Гідності та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення (для 8 -11 класів).

Класоводом 3 – А класу Маджаровою Т.М. був проведений урок пам`яті «20 лютого – День пам`яті Героїв Небесної Сотні». Також класними керівниками середньої та старшої школи організовані та проведені:

  • години спілкування «Герої не вмирають…» в 5-11 класах (вчитель української мови Кулава Л.А., класні керівники Терпан А.А.,

Георгиця К.М.);

  • перегляд фільму - реквієму «Небесна сотня в вирій полетіла…», під час якого учні побачили реальні події, які відбувалися на Майдані (вчитель історії Генова Н.Г. ,10 клас).

Педагогом – організатором Арделян Ю.В., за участю вчителя історії Лупу А.П. підготовлений куточок пам`яті Героїв Небесної Сотні, а бібліотекар школи Картелян Г.Г. організувала виставку тематичної літератури в бібліотеці «Їм у віках судилося безсмертя».

Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.

 

Педагог-організатор

Арделян Ю.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 448 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz