Четвер, 25 Кві 2024, 9:22 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 13 » В Бросківській ЗОШ відбулася учнівська науково-правова конференція «Я знаю свої права»
3:19 PM
В Бросківській ЗОШ відбулася учнівська науково-правова конференція «Я знаю свої права»

Реалізуючи правопросвітницький проект «Я маю право», в Бросківській ЗОШ відбулася учнівська науково-правова конференція «Я знаю свої права». Всі учасники були поділені на два сектори і мали свою тему:5-7 класи – «Знаю права – виконую обов‘язки» і 8-11 класи – «Вчимося жити у правовій державі». Творчо підійшли до виконання свого завдання учні середньої школи, науковими керівниками яких були не тільки класні керівники, а і вчитель історії Тарахтієнко А.М., соц.пед. Малахова М.В. і педагог-організатор Усов С.В. З 10 учасників 5-7 класів Iмісце посіли роботи учнів Михальченко Лідії(5-Акл.), Танасова В.(5-Акл.), Щербина В.(6-Бкл.), Філіпчук Д.(7-Акл.). Про права та обов‘язки діти писали міні-твори, твори-роздуми, поетичні твори відомих поетів і поезії власного написання.

Науковими керівниками сектора старшокласників були вчитель історії Лепська Н.І., ЗДНВР Щербина М.С. і директор школи ВодзяновськаА.П.Дужевідповідально підійшли до виконання своєї роботи учасники конференції. Порадував слухачів виступ учня 10 класу Усова Сергія, який в своїй роботі «Чи є Україна правовою державою?», керуючись законами Конституції України розмірковував про місце кожного українця в правовій державі. Цікавими були роботи учениці 8-А класу Курочкіної Л. «Ставлення до дітей – міра духовної гідності людини» і учня 9-А класу Чабана А. «Чи завжди жила дитина в правовій державі?», до обговорення яких активно включились слухачі конференції.

Бібліотекарем школи Руснак Л.О. була організована виставка літератури «Я знаю свої права» під девізом «Закон –це принципи і положення, які обов‘язково треба виконувати», на якій представлено «Конституцію України», «Правову енциклопедію», книгу «Кожна дитина має право…», «Знай свої права, дитино…» та інші.

Питання, які обговорювались на конференції мали своє продовження на виховних годинах, на перервах і під час проведення батьківських зборів.

Заступник директора  Щербина М.С.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 477 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz