Субота, 20 Кві 2024, 6:33 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 27 » В Бросківській ЗОШ проведено тиждень психології
1:40 PM
В Бросківській ЗОШ проведено тиждень психології

 Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

В Бросківській ЗОШ з 18.04-25.04 психологічною службою школи проводився тиждень психології. Розпочався він із загальношкільної лінійки, де учні привіталися один з одним незвичним способом, виконали релаксаційні вправи психогімнастики і побачили інсценівку «Типи темпераменту і ситуація зі шляпою», в якій учні 5-го класу відтворили можливу  реакцію представника певного типу темпераменту на провокаційну ситуацію.  Присутні на лінійці мали змогу дізнатися  про переваги усіх типів темпераменту та поради відносно роботи над слабкими  сторонами  кожного з них. Лінійка закінчилася оголошенням заходів, які відбуватимуться протягом тижня.

По всій школі, біля кабінетів були розміщені цікаві вислови, які змушували усіх учасників навчально-виховного процесу  замислитися про життєві цінності.

         Традиційно кожного дня цього тижня психологічною службою школи проводились уроки психології, розвиваючі заняття. Серед учнів 5-10-х класів була проведена загальношкільна гра «Слідопит», яка була спрямована на гармонізацію відносин між дорослими та дітьми, розвиток навичок самоорганізації, визначення творчого потенціалу та активізацію вихованості учнів. Для учнів школи були проведені різноманітні розвиваючі заняття та цікаві тести.

Усім бажаючим вчителям та батькам  було запропоновано пройти тест і дізнатися про свій внутрішній стан душі, краще зрозуміти себе, свої  сильні сторони характеру.

Тиждень закінчився підведенням підсумків та розподілом грамот. Цікаво проведені психологічні заняття дали можливість учасникам навчально-виховної роботи ближче познайомитися з наукою, краще зрозуміти себе та інших людей.

                                                 Психологічна служба Бросківської школи.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 523 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz