Четвер, 18 Кві 2024, 8:11 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 13 » В Каланчацькій школі проведено Тиждень психології
1:01 PM
В Каланчацькій школі проведено Тиждень психології

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам,

спочатку подаруйте йому свій гарний настрій.

Бенедикт Спіноза

Уже стало доброю традицією кожного року проводити тиждень психології. І це не випадково, оскільки психологія пов’язана з усіма науками, вводить людину у цікавий світ таємного внутрішнього життя особистості, стосунки з іншими людьми та оточуючим світом.

Цього року Тиждень Психології проходив з 22.04. по 26.04. 2019 року. У програмі тижня психології відбулися дуже багато цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Учні школи та працівники школи мали можливість взяти участь у цих заходах.

Почалося дійство в понеділок, 22 квітня, проведенням шкільної лінійки, присвяченій тижню психології, де учні та вчителі школи були ознайомлені з програмою на весь тиждень та отримали певні завдання.

23 квітня була проведена між 1 – 5 кл. акція «Таємний друг». Учні мали можливість виразити таємно свої симпатії та дружелюбні відносини між собою, цілий день вони отримували сюрпризи та подарунки від «таємних» друзів.

24 квітня практичним психологом (Беженар Н.І.) та соціальним педагогом (Беспаленко О.В.) були проведені з учнями 5 – 11 кл. виховні години, анкетування, тренінги «А без друзей на свете трудно жить», «Творі здібності та шляхи їх розвитку», «Ваші емоції», «Ємоциональный термометр», вправа «ЗАТО»

25 квітня було проведене соціологічне анкетування « Кращий вчитель року» між учнями та вчителями школи.

По закінченню тижня була проведена лінійка, на якій були підведені підсумки та нагородження переможців грамотами. Також учні мали змогу подивитися на виступ агітбригади «ВИТАМИН» , які своїм виступом спонукали до здорового способу життя.

Бібліотекарем школи (Банковою Л.Г.) була оформлена виставка літератури з психології , де кожен учень мав змогу познайомитися з такою цікавою наукою як психологія.

Тиждень психології став справжнім святом для душі. Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.

На Тижні психології були застосовані всі види психологічної роботи в школі, що дало змогу всім учасникам педагогічного процесу стати єдиним цілим і цікавими та більш близькими в спілкуванні.

 

 

 

 

Практичний психолог Беженар Н.І.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 294 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz