Четвер, 25 Кві 2024, 2:57 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 17 » В Комишівській школі пройшов тиждень толерантності
2:54 PM
В Комишівській школі пройшов тиждень толерантності

ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ У КОМИШІВСЬКІЙ ШКОЛІ

Тиждень толерантності у нашій школі почався з флеш-мобу «Подаруй світу усмішку». Учні 8-Акласу під керівництвом президента школи Мельниченко Вікторії та її заступника Рогожи Валерії зустрічали в понеділок зранку всіх, хто заходив до школи, з усмішкою та пропозицією обрати собі до вподоби смайлик. Кожен колір має певне значення, тожучні та вчителі могли за обраним смайликом дізнатись, у якому настрої вони прийшли до школи.

Для учнів початкової школи члени учнівського Самоврядування «Баштіна»організували перегляд мультфільмів про толерантність. Учні 2-4 класів не тільки уважно переглядали фільми, але й обговорювали побачене, переконували один одного, що треба жити мирно, поважати тих, хто поряд, бути терпимими. Переглянувши мультфільми, діти намалювали малюнки, в яких поділились своїми роздумами щодо того, як жити у суспільстві.

Бібліотекарем школи, Чаленко Д.А., було організовано виставку-діалог «Толерантність - запорука людяності», де учні мали змогу знайти цікаву інформацію стосовно толерантності в періодичних виданнях, буклетах та книгах.

З учнями 8-11-х класів, психолог школи Бурдужа В.І., соціальний педагог,Неденко В.А., провели анкетування «Чи виявляєш ти толерантність?». Діагностичне опитування показало, що більшість учнів знайомі з поняттям «толерантність» та рисами толерантної особистості, з повагою ставляться до людей з різними поглядами, віросповіданням, кольором шкіри та соціальним статусом.

Під керівництвом керівника гуртка «Юний художник» Пуйческу В.П. провела конкурс малюнків на тему «Щоб світ добрішим став!» середучнів 5-8-х класів.

У початковій школі пройшла акція «Долонька щастя», мета якої розвиток інтересу до творчої діяльності, вчити нести добро іншим через добрі справи. Учні молодших класів мали змогу самостійно виготовити долоньки з кольорового паперу та обмінятися ними з однокласниками.

Педагогом – організатором Пуйческу Н.В. було проведена виховна година «Що таке толерантність !». Ознайомила учнів з поняттям толерантності , поняття гідності .

 

Педагог – організатор Пуйческу Н.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1299 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz