Четвер, 28 Бер 2024, 11:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 23 » В Ларжанському НВК проходять заходи в рамках Всеукраїнської акції «День Довкілля»
10:06 AM
В Ларжанському НВК проходять заходи в рамках Всеукраїнської акції «День Довкілля»

Якщо б кожна людина на клаптику землі своєї,
зробила все, що вона може,
яка прекрасна була б наша Земля

З метою виховання у школярів екологічної культури та виховання дбайливого ставлення до довкілля в Ларжанському НВК в квітні проходять заходи в рамках Всеукраїнської акції «День Довкілля». Так були впорядковані, приведені до належного естетичного та санітарного стану навчальна територія та територія дендрологічного парку. Працівниками школи було проведено обрізку крони дерев, підбілювання стовбурів. Кожен клас на своїх ділянках висадживав багаторічні кущі та квіти.

Учні 1-х, 4, 8 класів взяли активну участь у акції «До чистих джерел», прибирали прибрежну зону вдовж річки Репіда. Учні 2 класу також внесли свою частку до поліпшення стану довкілля та дотримання чистоти й порядку - прибирали сільський стадіон.

Экологічним постом 8 класу започатковано акцію «Батарейкам – утилізація!». Учнями ведеться роз’яснувальна робота про шкідливий вплив батарейок на довкілля.

В 1-4 класах проведені бесіди з екологічного виховання «Ми планету в теплих долонях для нащадків своїх збережемо». Учні 2 класу у ході заходу «Час Земли» дізналися про важливість збереження водних ресурсів, про розподіл найпоширенішої речовини на планеті. Велике враження на учнів склала інформація про розташування в нашому краю великих водойм з прісною водою. Діти із захватом дізнавалися про красу і неповторність оз. Ялпуг - найбільшого прісноводного озера в Україні. Під час обговорення причин забруднення водних ресурсів, було вирішено щоденно робити добрі справи для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів, дотримуватися правил поводження біля водойм.

В 7-х класах проведено круглий стіл «Майбутнє Землі – у твоїх руках», у ході якого школярі обговорювали екологічні проблеми нашого села, висловлювали свої думки щодо забруднення та покращення екологічного стану селища.

На класних годинах вчителі приділяли особливу увагу формуванню екологічної культури учнів, знайомили учнів з екологічними проблемами та шляхами їх розв’язання.

 

Педагог-організатор Голофєєва Д.В.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 452 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz