П`ятниця, 29 Бер 2024, 11:41 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 12 » В Ларжанському НВК проведено обласний семінар методистів природничих дисциплін
9:00 PM
В Ларжанському НВК проведено обласний семінар методистів природничих дисциплін

Я видел много парков в городах, но я не видел город в парке

Ш. Де Голь

9 жовтня 2014 р. на базі Ларжанського НВК проведено обласний семінар методистів РМК/ММК природничих дисциплін за темою "Роль позакласної роботи у формуванні практичних науково-дослідницьких компетенцій учнів". В роботі семінару прийняли участь методисти природничого циклу районних та міських методичних кабінетів, вчителі географії та біології  Одеської області, а також Тертична Ірина Павлівна, завідуюча науково-методичної лабораторії географії та економічних знань Одеського обласного інституту удосконалення вчителів, Холостенко Лариса Василівна, методист науково-методичної лабораторії  географії та економічних знань Одеського обласного інституту удосконалення вчителів. 

Учасників семінару привітала  Якименко Тетяна Григорівна, начальник відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації, яка ознайомила  присутніх з освітнім простором Ізмаїльського району, окреслила основні тенденції та перспективи розвитку системи освіти району. Напрямки діяльності методичної роботи з вчителями району природничого циклу презентувала  Ніколаїця Олександра Дмитрівна, методист Ізмаїльського РМК з природничих дисциплін.  В ході семінару представили  практичний досвід позакласної роботи з учнями вчителі району: Мельниченко Валентина Петрівна, спеціаліст вищої категорії, старший учитель Суворовської ЗОШ, Мустипан Надія Дмитрівна, спеціаліст І категорії,  старший учитель Першотравневської ЗОШ. 

       Але головною міссією семінару була презентація Ларжанського НВК, на базі якого силами педагогічного, технічного,  учнівського та батьківського  колективів  посаджено та вирощено шкільний дендропарк, створено метеорологічний майданчик та проводиться велика практична та дослідницька діяльність. Свої творчі звіти представили  директор Ларжанського НВК Арешкін Олександр Сергійович, учитель географії, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист; Макарова Ольга Андріївна, учитель біології, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист. Самою захопливою, пізнавальною та корисною частиною семінару була екскурсія стежками шкільного дендропарку,  де учасники не тільки ознайомилися з представниками місцевої флори, але змогли насолодитися літературними, театральними та музичними сюрпризами, підготовленими учнями школи. Саме таке поєднання спілкування з природою та мистецтвом залишило в учасників семінару самі теплі та приємні враження.  

     Підводячи підсумки семінару, всі присутні відзначили ту колосальну роботу, зроблену власними руками, во істину, справжніх ХАЗЯЇВ школи: учнів, працівників, батьків. Ларжанський дендропарк - справжня казка - оазіс в степу, який став яв'ю завдяки колишній мрії, яку, не побоялися і воплотили в дію. Слова подяки за  прийом і отримані  враження,  побажання процвітання прозвучали від всіх учасників семінару. 

Більше фото з семінару можна переглянути в фотоальбомі сайту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 774 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz