П`ятниця, 26 Кві 2024, 9:13 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 20 » В Ларжанському НВК відбулись вибори президента України в рамках міжнародного проекту «М18: Ми можемо більше!»
5:24 PM
В Ларжанському НВК відбулись вибори президента України в рамках міжнародного проекту «М18: Ми можемо більше!»

Вибори президента України в рамках міжнародного проекту «М18: Ми можемо більше!»

16 березня на базі Ларжанського НВК в рамках міжнародного проекту «М18: Ми можемо більше!» з метою громадянського виховання та політичної просвіти пройшла гра-моделювання президентських виборів «Я обираю Президента України!» для дітей та молоді, молодших 18 років.

Лідери учнівського самоврядування, а саме: Вітенко А., Баранюк А., Кірсанова Ю., Банкова Д. (10 кл.), Димитрієва К., Дмитрієва Т., Узун Я., Болгаров А., Шевченко В., Шевченко М. (9 кл.), Гончаров Ів., Чумаченко Є., Шабанов Д., Мошняга А. (8 кл.), Голофєєва К., Гуцу Н., Гергі Д. (7б кл.), Бурова В., Гончарова Д., Кухарський В. (7а кл.) створили виборчу комісію, яка ознайомившись з політичними програмами, займалась оформленням виборчої дільниці та проводила агітаційну роботу щодо участі в голосуванні.

В день голосування усі функції на виборчій дільниці виконували діти та молодь (прийняття присяги, роль голови, заступника, секретаря, членів виборчої комісії, спостерігачів, журналістів, екзитполу). Саме розподіл ролей, підготовка до виборів і процес голосування дало учням змогу відчути на собі та зрозуміти сутність основного механізму демократії – виборів - навчаючи їх розрізняти відмінності в партійних і передвиборчих програмах, уважно оцінювати обіцянки політиків і на практиці побачити робочу виборчих дільниць.

Хочеться подякувати адміністрації Ларжанського НВК та сільській раді за допомогу в підготовці до виборів. Дякуємо учням Ларжанського та Матроського НВК, Старонекрасівської школи за активну громадянську позицію.

Не забуваємо й про тих, хто започаткував цей проект - Людмила Паращенко (національний координатор проекту М18 в Україні), Любов Задорожна (координатор в Одеській області) та регіональний координатор проекту «Ми можемо більше» в Одеській області Гриньова Марія.

Педагог-організатор Ларжанського НВК Голофєєва Д.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 329 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz