П`ятниця, 26 Кві 2024, 9:17 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 12 » В Ларжанському НВК відбувся районний семінар для вчителів природничо-математичного напрямку
7:13 PM
В Ларжанському НВК відбувся районний семінар для вчителів природничо-математичного напрямку

В Ларжанському НВК відбувся семінар для вчителів природничо-математичного напрямку району на тему: «STEM-освіта – пріорітетний напрямок розвитку освіти в умовах твореня НУШ»

З метою популяризації STEM-освіти, в Ларжанському НВК відбувся семінар для креативних вчителів Ізмаїльського району на тему: «STEM-освіта – пріорітетний напрямок розвитку освіти в умовах творення НУШ». В семінарі взяли участь методисти районного відділу освіти Кір’як М.Д. та Ніколаїця О.Д., які опікуються предметами природничо-математичного напрямку. Завідувачка методкабінетом РВО, Кір’як М.Д., ознайомила учасників семінару з нормативними документами Міністерства освіти щодо впровадження STEM-освіти в навчальних закладах. Заступник директора НВК, Бирка Н.І., провела гру «Асоціації», під час якої учасники визначили власне розуміння STEM-освіти. Вчитель фізики Ларжанського НВК, Арешкіна Т.А., поділилася власним досвідом впровадження STEMу в позаурочній діяльності. Розповіла про роботу STEM-гуртка та перших досягненнях його вихованців. Соціальний педагог НВК, Гончарова Д.І., провела тренінг «Ретро автомобіль», створивши позитивну емоційний атмосферу, та добрий настрій. Учасники семінару, приймаючи участь в різноманітних активностях, відпрацювали основні методи впровадження STEM-освіти та визначили її актуальність для виховання сучасних учнів та майбутніх випускників. Семінар пройшов в чудовій, дружній, веселій атмосфері.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 272 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz