П`ятниця, 19 Кві 2024, 9:41 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 13 » В Лощинівській школі завершився тиждень безпеки дорожнього руху
12:49 PM
В Лощинівській школі завершився тиждень безпеки дорожнього руху

На виконання річного плану роботи закладу на 2018/2019 навчальний рік, з метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дорожньо-транспортного травматизму, формування у дітей дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху в Лощинівському закладі з 22 по 26 квітня 2019 року було проведено ряд різноманітних тематичних заходів.

Класні керівники 1-9 класів провели відкриті заняття з питань безпеки дорожнього руху із відпрацюванням практичних дій в умовах виникнення дорожньо-транспортних пригод та надання першої допомоги травмованим і потерпілим. Проведено інструктажі з правил безпеки. Проведена робота по зайнятості школярів під час святкових днів та літніх канікул.

Протягом тижня проводилася виставка малюнків на тему «Безпека на дорозі», бесіди по правилах дорожнього руху у 1-9 класах. Організовано перегляд презентації «Дорожні правила вивчай, їх ніколи не забувай». Проведено квест з учнями 2 класу «Безпека руху на дорозі». Класний керівник 5 класу Чербаджі Г.М. ознайомила учнів з презентаціями «Знай, вивчай і пам'ятай Правила Дорожнього Руху» і «Бережи своє життя». У 6 класі проведено усний журнал «Вивчай та поважай правила дорожнього руху», у 4 класі - бесіду «Безпека руху велосипедистів», у 7 класі - бесіду-інструктаж «Знай, пам'ятай, дотримуйся!» Класний керівник 8 класу провела цікаво вікторину «Твій друг – безпечний рух». Цікаву гру «Вивчаємо ПДР» з учнями 1 та 3 класів провели класні керівники Парапір Н. В., Скворцова С. В.

Педагогом-організатором Калєвою К.С. організовано показ мультфільму тітоньки Сови «Будь уважний» для учнів 1-4 класів, проведено загальношкільну лінійку, на якій побачили яскравий виступ агітбригад малюків «STOP-контроль» і «Безпечний рух». Організовано і проведено конкурс малюнків серед учнів 1-4 класів на тему «Дорожній рух». Переможцями стали учні 3 класу.

Бібліотекар Костєва С.П. підготувала виставку літератури з безпеки дорожнього руху «Моя безпека на дорозі».

Загалом протягом тижня проводилось багато й інших заходів у формі театралізованого дійства, турнірів, змагань, конкурсів, де учні могли не тільки почерпнути для себе щось нове, а й продемонструвати наскільки ж вони вже на сьогодні обізнані по правилах дорожнього руху.

Отже, варто сказати, що проведення заходів такого характеру в закладі є на сьогодні дуже потрібними та дієвими, оскільки, кожен з нас незнаючи основних «законів вулиці» може потрапити в дуже прикру, а часом трагічну ситуацію.

 

Директор: Р.В. Савицька

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 360 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz