П`ятниця, 29 Бер 2024, 4:37 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 3 » В Матроському НВК вшанували пам’ять загиблих воїнів.
3:05 PM
В Матроському НВК вшанували пам’ять загиблих воїнів.

фото

«Поклонимось великим тим рокам…»

 

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, половіють жита, приходять у світ нові люди. Але не старіє, не зникає пам’ять тих літ. Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс на вівтар свободи найдорожче — життя.

Цього річ Україна святкує 70-ліття з визволення України від німецько-фашистських загарбників.

В Матроському НВК також вшановують пам’ять загиблих воїнів та шанують їх  за те, що вони подарували нам мир. Тому, в нашому закладі з 27  по 31 жовтня пройшов тиждень патріотичного виховання, присвячений 70-річчю визволення України від фашистських загарбників під керівництвом вчителя історії Агафонової Л.А. та педагога-організатора Волкової О.В. Протягом цього тижня проходили низка заходів. Було проведено лінійку, на якій учні дізнались про страшні події 1941-45 рр. та прослухали цікаву інформацію про патріотизм; в бібліотеці закладу було створено тематичну виставку літератури, де учні могли ознайомитися з історичними подіями воєнних років ; класні керівники та класоводи провели виховні години мужності і пам`яті у кожному класі. Також учні 6 класу, разом з класним керівником та вчителем історії здійснили похід до пам`ятника загиблим солдатам, вшанували пам`ять про них хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Говорять, що героїв береже рідна земля, а всі ми - спогад про них, так і тягнеться ниточка пам’яті з минулого в майбутнє. Чим далі відходять в минуле суворі події війни, тим значиміше постає подвиг тих, хто сьогодні ще з нами, подвиг тих, хто загинув у ті грізні і далекі роки. Їх імена лишаться навіки в історії України, у нашій пам'яті.

 

Педагог-організатор Волкова О.В.


фото

фото

фото

фото

фото

фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 605 | Додав: andrejjskbkin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz