П`ятниця, 26 Кві 2024, 6:07 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » В Камянському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори
3:54 PM
В Камянському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори

        16 жовтня в НВК відбулися загальношкільні батьківські збори. На збори були запрошені батьки учнів НВК, сільський голова Лефтеров І. О., голова батьківського комітету Миндру А. С., голова ради мудреців Радолов Г. М., дільничний Кам’янської сільської ради Тудоран А. Д. На порядку денному розглядалося два питання:

  1. Без справжніх батьків немає істинного виховання.
  2. Підсумки 2014/2014 навчального року.

З доповіддю «Без справжніх батьків немає істинного виховання» виступила заступник директора Маслінкова Є. Д., яка нагадала батькам, що сім'я є середовищем для фізичного, духовного, інтелектуального, культурного, соціального розвитку дитини,  і несе відповідальність.  Здійснення батьками своїх прав та виконання обов'язків мають ґрунтуватися на повазі до прав дитини та її людської гідності. Батьківські права не можуть здійснюватися всупереч інтересам дитини. Ухилення батьків від виконання батьківських обов'язків є підставою для покладення на них відповідальності, встановленої законом.

Традиційно перед батьками виступила директор НВК Саказли Тамара Андріївна, яка підвела підсумки минулого навчального року. Директор познайомила присутніх з особливістю цього навчального року, завданнями які стоять перед НВК, педагогічним та батьківським колективом, про проблеми НВК та плани на подальше. На зборах піднімалось досить актуальні на сьогоднішній день питання: харчування дітей та запуск нової траси опалювальної системи. Одним із важливих завдань, які стоять перед НВК є дотримання учнями режиму дня. Тому, перед батьками виступив дільничний Кам’янської сільської ради Тудоран А. Д. В обговорені питань порядку денного взяли участь батьки, вчителі, гості зборів. Батьки мали змогу задати директору НВК запитання, які їх зацікавили, та отримати вичерпні відповіді. Також були розглянуті важливі поточні та організаційні питання. По закінченню зборів батьки зустрілися з класними керівниками та вчителями НВК.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 559 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz