Четвер, 25 Кві 2024, 1:46 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 16 » В Озернянській школі завершився тиждень правового виховання
4:02 PM
В Озернянській школі завершився тиждень правового виховання

З метою реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!» та в рамках проведення заходів тижня правового виховання в Озернянській школі було проведено наступні заходи:

  • Вчитель правознавства, ЗДВР Телеуця А.В. провела виховну годину з учнями

9 –Б кл. у вигляді інтелектуальної гри на тему: «Права знай та про правила й обов’язки не забувай». За допомогою електронної презентації вчитель ознайомила учнів з Конвенцією ООН про права дитини, пояснила їм важливість цієї Конвенції для кожної дитини. Далі була проведена інтелектуальна гра. Учнів було поділено на 2 команди та групу вболівальників. За допомогою різних конкурсів діти показали що знають права та обов’язки дитини які записані в різних нормативних актах, таких як: Конституція України, Закон України про охорону дитинства, Конвенція ООН про права дитини.

 

Соціальний педагог Севастіян Ярослава Павлівна провела бесіду та розважальні вправи на тему: «Я маю право!» з учнями 6 – А,Б кл. і 5 – Г,Д кл. Діти отримати картки з назвами прав із закону України «Про охорону дитинства». В ході заходу діти пояснювали своє бачення права зображеного на малюнку. Також діти отримали макет квітки на пелюстках якої треба було написати право яке для нього найважливіше, але дітям було важко вибрати, так як всі вони зрозуміли що всі права важливі та необхідні для повноцінного життя кожної людини.

 

Класний керівник 4-В кл. провела виховну годину на тему: «Я дитина, я маю право!» Для цього уроку була підготовлена стінгазета. Також на цьому уроці проводилась бесіда про права дитини, учні виходили до дошки і писали права дитини та на паперових сердечках кожен учень писав право яке йому здається найважливішим для нього. В кінці уроку, діти зробили висновок, що для кожної дитини дуже важливо знати свої права, неможливо вибрати щось одне, бо для повноцінного життя важливі всі права.

 

Класний керівник 4-А кл. Куля Марина Мойсеївна провела з учнями виховну годину на тему: «Права і обов’язки людини та дитини». На уроці вчителем та дітьми була підготовлена стінгазета на цю тематику та окремо деякі учні намалювали на листочках формату А4 своє бачення важливості кожної людини для суспільства, що кожна людина повинна знати свої права та обов’язки в суспільстві.

 

Виставка стінгазет на одну із тем: «Права дитини», «Права людини», «Конвенція ООН про права дитини», «Загальна декларація про права людини». Брали участь учні 3-11 кл.

 

​​​​​​​

​​​​​​​

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 235 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz