П`ятниця, 29 Бер 2024, 11:33 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 24 » В Першотравневській ЗОШ проведено батьківські збори для батьків дошкільнят щодо підготовки шестирічок до школи
10:01 AM
В Першотравневській ЗОШ проведено батьківські збори для батьків дошкільнят щодо підготовки шестирічок до школи

Успішна готовність до школи у взаємодії усіх дорослих!

Діти – це найдорожче, що є у житті кожного дорослого! Доля, успішність маленької дитини залежить від взаємодії усіх дорослих: і батьків, і класного керівника, і психологічної служби. Успішність адаптаційного періоду першокласника починається ще з дитячого садка, з розуміння батьками майбутніх першачків, що таке готовність до школи.

З метою подальшого успішного навчання дітей в Першотравневській ЗОШ проведено батьківські збори з батьками дошкільнят на тему «Поради для батьків із підготовки шестирічок до школи. Успішна готовність до школи.» На тренінгових батьківських зборах майбутній класний керівник (Касьяненко Т. І.) ввела дорослих у світ початкової школи і докладно роз'яснила про види готовності дитини до навчання та критерії успішності маленької людини. Психолог школи у ряді вправ («Моя дитина»,вправа-результат «Заповнення книги навчання» (з елементами вправи Бінго) наголосила батькам про те, що це водночас складний та цікавий процес, який не можливий без підтримки та безумовного прикладу батьків, навіть у той момент, коли діти їх не бачать. Також для розвитку просторових уявлень, логічного мислення, уваги та довільності поведінки у дітей старшого дошкільного віку психологом надано рекомендації-ігри, які батьки можуть самостійно використовувати.

Практичний психолог Апостолакі Л. С.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 432 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz