П`ятниця, 26 Кві 2024, 3:34 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Серпень » 19 » В районі пройшла перевірка готовності навчальних закладів до нового навчального року
10:17 PM
В районі пройшла перевірка готовності навчальних закладів до нового навчального року

З 17 по 19 серпня 2015 року районною комісією була проведена прийомка шкіл та дошкільних навчальних закладів щодо готовності до нового навчального року.  Комісія складалася з  представників районної адміністрації (Хаджиков П.В. - заступник голови райдержадміністрації), відділу освіти (Т.Г.Якименко - начальник відділу освіти), районного методичного кабінету (Копил О.О. - зав.РМК, Евель Е.Ю. - методист РМК з дошкільної освіти), працівників групи централізованого господарського обслуговування шкіл району (Олейникова Є.С. - начальник групи, Узіюк П.М. - інженер з охорони праці, Степаненко С.С. - інженер-електрик) та представників територіальної санітарної станції і держгірпромнагляду. При перевірці  більшості навчальних закладів  були присутніми голови, секретарі сільських рад,  які не байдужі до питань освіти та підготовки  закладів до навчання (с Нова покровка, Кам'янка, с. Багате, с.Броска, с.Ларжанка, с. Нова некрасівка, с.Каланчак, с.Кислиці, с.Першотравневе, с. Комишівка, с.Муравлівка).

  Комісія відвідала 19 дошкільних та 19 загальноосвітніх навчальних закладів, де перевірці підлягали стан території, санітарний стан будівель та приміщень, якість проведеного ремонту, готовність до занять навчальних  кабінетів, класів, груп, спортивних зал та майданчиків. Першочергова увага  приділялась готовності навчальних закладів до зими, стану опалювальних систем, а також питанням охорони життєдіяльності та праці. 

      В усіх навчальних закладах району до нового навчального року проведено поточні ремонти за рахунок бюджетних та залучених коштів. Членами комісії підведено підсумки перевірки, підписано акти та висновки про готовність навчальних закладів до нового навчального року. Результати рейтингу навчальних закладів щодо готовності до нового навчального року будуть об'явлені на районній серпневій педагогічній нараді керівників навчальних закладів.  

Фото  підготовки  навчальних закладів до початку навчального року будуть викладені в новинах сайту поступово.

 

 

 

 

 

 

     

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 731 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz