П`ятниця, 29 Бер 2024, 1:35 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 19 » В Саронекрасівській школі пройшов тиждень Толерантності
3:32 PM
В Саронекрасівській школі пройшов тиждень Толерантності

«Толерантність – дорога до миру та співпраці»

З метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в Саронекрасівській ЗОШ з 11 по 15 листопада пройшов тиждень Толерантності.

„ Любов виникає з любові: коли я хочу, щоб мене любили я сам перший люблю”. Ці слова відомого українського мудреця-гуманіста Григорія Сковороди, найбільш влучно відображають проблему взаєморозуміння, тобто толерантності.

Впродовж тижня робота соціально-психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуацій успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний.

Школа була тематично оформлена: розклеєно вислови мудреців та видатних діячів про терпіння і терпимість до інших, надано інформацію про історію появи слова «толерантність», проведено анкетування, тематичні конкурси й акції, класні години, круглі столи та бесіди на тему толерантності. Упродовж тижня Толерантності всі учні школи приймали активну участь в заходах, які змінювали один одного. Окрім загальношкільних акцій та заходів було проведено круглі столи, відеоподорожі та бесіди в тих класах, де підвищений рівень конфліктності серед учнів.

Кожного дня, протягом тематичного тижня, у шкільному прес-центрі було висвітлено план дій на наступний день, правила, яких необхідно було дотримуватися та результат основних моментів пройдешнього дня, адже кожен день був тематичним та не схожим на інші.

Оцінюючи проведення Тижня толерантності, можна зробити висновки, що усі заходи позитивно вплинули на учнів, також приймаючи до уваги нестандартність поданої інформації та виявлену цікавість дітей та навіть вчителів, стає зрозуміло, що загальношкільні та масові заходи набагато краще сприймаються та заохочують до участі як учнів так і дорослих.

Заплановані заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

 

Леонтьєва О.О., соціальний педагог

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 305 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz