Середа, 24 Кві 2024, 4:35 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 13 » В Старонекрасівській школі провели День Цивільного захисту
12:54 PM
В Старонекрасівській школі провели День Цивільного захисту

День Цивільного захисту в Старонекрасівській ЗОШ

Завданням цього дня було поглибити поінформованість та знання учнів з життєво необхідними знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації.

26 квітня 2019 року в рамках тижня БЖД та Цивільного захисту в Старонекрасівській ЗОШ пройшов День Цивільного захисту. день з тематичної лінійки «Чорнобиль – біль і сум України»» для учнів 2-11 класів. Під час заходу учні отримали інформацію про причини та наслідки техногенної катастрофи, людей, які проявили мужність під час ліквідації наслідків аварії. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих , тих, хто ціною власного життя оплатив шанс на життя мільйонів.

Цього ж дня відбулася евакуація колективу школи з метою профілактики надзвичайних ситуацій. Вчителі організовано вивели учнів школи з приміщення, після чого була перевірена кількість евакуйованих учнів та працівників школи, яка співпала з загальною кількістю присутніх цього дня. Групою швидкого реагування під керівництвом вчителя Захисту Вітчизни Іванова С.О. було виявлено постраждалого, якому санітарним постом (керівник – медична сестра школи Тарасенко С.Н.) одразу ж була надана перша медична допомога. Загалом, слід зазначити, що всі зреагували швидко, злагоджено та без паніки

Закінченням дня стало проведення традиційної та улюбленої спортивно-патріотичної гри «Джура» для учнів 7-11 класів. Відкриттям змагань був показовий виступ шкільної команди «Патріот» (керівник Іванов С.О.) . Команда продемонструвала учасникам гри основні прийоми стройової підготовки. Після цього почалася безпосередньо гра . Класні загони демонстрували свої вміння та знання у стройовому кроці, здачі рапорту, давали відповіді на етапах «Основи безпеки життєдіяльності» та «Надання першої медичної допомоги». З азартом команди проходили «Смугу перешкод», а також демонстрували вміння орієнтуватися на місцевості. За підсумками підрахованих балів переможцями стали учні 9-Б класу(класний керівник Чакир С.М.), які виборюють призове місце вже третій рік поспіль. Приємною несподіванкою стало пригощання солдатською кашею всіх учасників та вболівальників гри, організованою батьківською радою школи.

День пройшов енергійно, позитивно та з користю.

Колектив Старонекрасівської школи бажає всім берегти своє здоров’я та бути щасливими.

Кайряк Н.Г., педагог-організатор

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 326 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz