Середа, 24 Кві 2024, 11:14 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » В Старонекрасівській школі відзначили День вчителя
4:04 PM
В Старонекрасівській школі відзначили День вчителя

Учителю! Ваше слово — мудрість України,

Праця ваша — доля трударя…

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День вчителя. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

29 вересня 2017 року в Старонекрасівській школі учні вітали своїх вчителів. З самого ранку учні 11-го класу привітали своїх наставників самими теплими словами вдячності на святковій лінійці. З привітанням до своїх колег звернулася і директор школи Киричевська А.В.,яка разом з головою профспілкового комітету Заікіною С.В. нагородили грамотами та подарунками працівників школи, які цього річ відзначають ювілей праці в стінах нашої школи.

За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять старшокласники. Учні спробували себе в ролі і учителів. Кожен із старшокласників старався проявити всі свої здібності, зайнявши почесне місце вчителя.

Після уроків майбутні випускники разом з учнівськими колективами організували для вчителів прекрасний концерт, який відбувся у формі засідання педагогічної ради вчителів – дублерів. Приємно було бачити на святковому концерті і вчителів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Ветерани праці ділилися своїми спогадами, бажали колективу школи успіхів та дякували за приємний день.

Загалом, день пройшов яскраво та позитивно! Колектив Старонекрасівської школи вітає всіх працівників освіти із професійним святом та від щирого серця бажає міцного здоров’я, творчої наснаги, вдячних учнів та яскравих емоцій.

Є.К.Коваленко, педагог-організатор Старонекрасівської школи

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 545 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz