Вівторок, 23 Кві 2024, 10:43 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » В Старонекрасівській школі завершився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
11:58 AM
В Старонекрасівській школі завершився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

З книгою в країну Здоров’я

 

Під таким гаслом пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек в Старонекрасівській школі.

«Бути здоровим – це модно!»- так називалась виставка літератури в бібліотеці. Діти ознайомилися з літературою: «Веселі уроки безпеки», «Чудо –вітаміни», «Що треба знати про туберкульоз», «Ваше здоров’я – у ваших руках», тощо.

В групі подовженого дня проведений урок здоров’я «Хто з фізкультурою на ти – в житті досягне він мети». На учнів чекали цікаві випробування, вправи, ігри та змагання.

Активом бібліотеки була організована гомінка стіна з виставкою плакатів, лозунгів на тему «Я здоров’я бережу – сам собі допоможу!».

Учениці 11 класу, на прикладі твору «Як кіт умивається», провели бесіду з учнями 1-2 класів про прищеплення гігієнічних навичок та презентували дитячу книгу «Як Білий Чарівник із Феєю-крапелькою перемогли Чаклуна Поліо».

Одним із головних життєвих цінностей учні 9 класу обрали здоров’я під час проведення години міркування «Цінності життя».

Осінній бум «Читаємо завжди – читаємо скрізь!» - так називався захід, організований активом бібліотеки. На перервах дітям для читання були запропоновані книги про цінність здоров’я.

До дня українського козацтва бібліотека організувала виставку-знайомство «Здоровий спосіб життя в традиціях українських козаків».

Конкурс-вікторина «Харчові звички» був організований сумісно з вчителем основ здоров’я Муравльовою Т.І. для учнів 6 класів. Діти познайомились з особливостями харчування в підлітковому віці.

Учні 9-11 класів під керівництвом вчителя інформатики Пятковської Ю.Ю. виготовили та розповсюдили буклети серед батьків та підлітків «Дорога в безодню».

Під час перегляду слайд-шоу «Мода та здоров’я» учні 9 класів були ознайомлені з сучасними тенденціями моди та мали змогу визначити для себе користь чи шкідливість татуювання та пірсингу.

В ході уроку-дослідження «Безпека харчування» учні 8 класів розкрили сучасні принципи харчування та познайомились з різними оздоровчими системами (фітотерапія, дельфінотерапія, іпотерапія).

Бібліотека використала всі можливі ресурси, щоб донести до учнівської молоді ідею про цінність здорового способу життя та важливість збереження здоров’я для успішної самореалізації.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 489 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz