П`ятниця, 29 Бер 2024, 4:40 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 15 » В Старонекрасівській школі відбулося свято Вчителів
11:33 AM
В Старонекрасівській школі відбулося свято Вчителів

Для тих, чия професія від Бога

Один раз на рік, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День вчителя. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління

Відбулося таке свято і в Старонекрасівській школі. Цього року учні вирішили підійти до привітання своїх вчителів креативно. На святковій лінійці одинадцятикласники дарували вчителям теплі слова з побажанням всього найкращого. Яскравим моментом став танцювальний флешмоб, до якого були залучені учні 6-11 класів. З привітаннями та словами глибокої вдячності за високий професіоналізм у справі виховання молодого покоління звернулась директор школи Киричевська Анжела Володимирівна. Відмітивши нелегку, але почесну працю учителя, Анжела Володимирівна нагородила подяками вчителів, які цього року відзначають 25-річчя педагогічної діяльності. На кінець святкової лінійки всім вчителям було запропоновано пройти під аркою Мрій, залишивши паперові сердечки – символ своїх прагнень та бажань.

За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили учні старших класів. Сьогодні вони спробували себе в ролі вчителів. Підбити підсумки вчителям-дублерам вдалося під час проведення педагогічної ради в рамках дня самоврядування. Діти ділилися своїми враженнями, емоціями, висновками.

Приємною нотою в цей день став концерт – вітання для вчителів та працівників школи, також були запрошені і вчителі, що вийшли на заслужений відпочинок . Всі учасники дарували вчителям тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші показували смішні сценки.

Тож закінчився святковий захід, як і почався, теплими словами на адресу тих, хто обрав для себе нелегку, але почесну і високу долю — нести дітям світло знань, виховувати молоде покоління, формувати прийдешнє нашої держави в цілому. Бо від їхньої праці залежить, яким буде наше майбутнє і майбутнє нашої України. Адже дорога в життя починається для кожного з Учителя.

 

Коваленко Є.К., заступник директора

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 253 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz