Субота, 27 Кві 2024, 1:47 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 18 » Вечір зустрічі шкільних друзів відбувся в Ка"янському НВК
5:54 PM
Вечір зустрічі шкільних друзів відбувся в Ка"янському НВК

Вечір-зустріч шкільних друзів в Кам`янському НВК

Нещодавно Кам`янський НВК гостинно відчинив двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч шкільних друзів «Калейдоскоп спогадів». Були запрошені випускники 1956-1976, 1981, 1986, 1991, 1996, 2001, 2006 років випуску Кам’янської середньої школи, школи-гімназії, НВК.

До свята готувалися заздалегідь і ретельно. На гостей чекала святково прикрашена школа. І ось, поспішають випускники різних поколінь, щоб повернутися у ті незабутні роки юності. Хтось зовсім нещодавно залишив улюблену парту, а для когось вже багато років тому пролунав останній дзвінок, але усіх їх об’єднують класні керівники, вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, цікаві екскурсії, веселі вечори і концерти, які залишаться в пам’яті назавжди. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Роки летять, але наша школа не старіє, навпаки оновлюється і пам’ятає всіх своїх випускників і пишається ними.

Пролунали фанфари і розпочалось дійство, в якому взяли участь талановиті учні НВК. Святкову програму вели Рашков Давид (10-А кл.), Дімова Аліна (8-А кл.) та Маслінкова Ірина (8-Б кл.). Спочатку гостей привітали вихованці початкової ланки. Так, учні 2-А класу порадували випускників віршами про шкільне життя, учні 3-Б класу - танцем «Модники», чудово співала учениця 4-А класу Демід Юлія. Не залишилися осторонь і учні середньої та старшої ланки. Порадували присутніх «Джентльмени» Кам`янського НВК (кер. Мірошнікова Н.А.), вокальні ансамблі «Домісолька» і «Ліра» (кер. Власова М. Г.), дівчата 7-А класу танцем у стилі ретро. Зірвав шквал оплесків народний ансамбль танцю «Райдуга» (кер. Ромалійський А. Ф.).

Привітала гостей директор Кам`янського НВК Половнюк М. М. Вона згадала про минуле, розповіла про сьогодення та накреслила шляхи закладу на майбутнє. Згодом, з вітальним словом до вчителів, випускників звернулись голова Кам`янської сільської ради Лефтеров І. А., голова Ради Мудреців Радолов Г. М.

Святкову програму продовжила ветеран педагогічної праці Іванова В.О. Кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні, а у «живій» розмові з класними керівниками, однокласниками, уявно пережив ще раз найяскравіші, позитивні, а, може, і не дуже, моменти навчання. Головне, випускники поділились своїми спогадами. В залі панувала тепла атмосфера, можна було зігрітися чашкою ароматного чаю, усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.

Ми віримо, що наші випускники усіх років пам’ятають безліч веселих історій, люблять і пам’ятають своїх вчителів. А для вчителів ця зустріч – момент істини, коли бачиш результати своєї праці і це надихає. Ось чому були схвильовані наші вчителі, а найбільше ветерани педагогічної праці Радолов І. М., Саказли Г. Г., Петров Т. І., Петрова С. О., Докова О. Г., Бошкова В. І., Карайванська М. О., Бочева Н. Г., Мийнова В. В. бо звернулися зі словом до своїх випусків.

Після завершення свята усі присутні мали можливість оглянути оновлені приміщення школи та знову відчути себе учнями, побувавши у своїх класних кімнатах разом з класними керівниками, зробити фото напам’ять біля спеціально підготовленої з цієї нагоди фотозони.

То ж до нових зустрічей, дорогі випускники!

Школа завжди чекає на Вас!

 

Заступник директора з виховної роботи Дімова С. М.

 

Більше фото з заходу можна переглянутти за посиланням:https://photos.app.goo.gl/dCXzfBtQ66J9LjSt6

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 500 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz