Четвер, 25 Кві 2024, 4:19 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Березень » 2 » Веселі вечорниці пройшли в Кислицькій школі
1:29 PM
Веселі вечорниці пройшли в Кислицькій школі

«НУМО ВСІ НА ВЕЧОРНИЦІ» у Кислицькій ЗОШ.

Україна! Країна смутку і краси, радості і печалі, розкішний вінок з рути і барвінку, над яким світять яскраві зорі. Це історія мужнього народу, що віками боровся за волю, за своє щастя, свідками чого є високі в степу могили, обеліски та прекрасна на весь світ народна пісня.

З давніх-давен линули по світу слова про Україну, про щирий і працьовитий народ, про зелені гаї, про тихі ріки та озера. Наша Україна славиться багатими традиціями та обрядами. Той, хто не черствіє душею та сповнений любові та доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу.

21 лютого у Кислицькій ЗОШ пройшло веселе, цікаве та захоплююче свято для учнів 9-11класів «НУМО ВСІ НА ВЕЧОРНИЦІ» , яке підготували учні 9-Б та класний керівник Кривой Світлана Григорівна. У залі у невимушеній атмосфері звучали народні пісні, виконувались танці, учні гралися у народні ігри. Кожен клас приготував народні страви та гарно оформив стіл:вареники, галушки, кутя, калачі, пампушки, узвар, варена картопля та смачна риба. Вчителі теж прийняли активну участь у святі, співали, танцювали та накрили стіл з народними стравами.

Всі залишились дуже задоволеними від народного, шкільного гуляння, а вечір закінчився веселою дискотекою.

Учні мали чудову нагоду погратися в ігри, в які грали наші дідусі та бабусі, а також поринути в минуле нашого народу, пов'язане з традиціями. Головне завдання полягає в тому, аби ці традиції не забулися, а примножувалися та продовжувалися. Міцний наш рід, жива в ньому пам'ять про минуле. Тож потрібно берегти цю прекрасну, багату скарбницю: в ній розум, кмітливість, гумор, надія і світло завтрашнього дня.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 309 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz