П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:47 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Відбулася церемонія нагородження переможців та учасників районного конкурсу "Учитель року - 2016"
10:53 AM
Відбулася церемонія нагородження переможців та учасників районного конкурсу "Учитель року - 2016"

18 грудня зранку в Бросківській школі  панувала святкова атмосфера. В школі чекали на проведення  традиціного свята вшанування та нагородження учасників і переможців районного конкурсу "Учитель року-2016".  

На свято прибули учасники районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016», районного туру всеукраїнського конкурсу "Класний керівник – 2015", директори і заступники директорів  шкіл, голови профспілкових комітетів шкіл району, вчителі, учні, працівники відділу освіти та  районного методичного кабінету, заступник голови Ізмаїльської райдержадміністрації  Хаджиков Петро Васильович, начальник відділу освіти Якименко Тетяна Григорівна. 

В цьому році в районному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» та «Класний керівник року» взяли участь 12 вчителів району з Бросківської, Саф’янської, Старонекрасівської, Утконосівської шкіл Кам’янського, Ларжанського, Матроського НВК. З них  9 –учасники конкурсу «Учитель року»-2016, який проводився в 4-х номінаціях «Учитель історії», «Учитель математики», «Учитель англійської мови», «Учитель предмету «Захист Вітчизни». Найбільша кількість  учасників була представлена Кам'янським НВК. Школа представила учителів в кожній номінації. 

Свято проходило у вигляді  віртуального польту на літаку   Дві привабливі стюардеси -  Ірина Шиян та Ірина Проскурина привітали присутніх як пасажирів на борту освітянського літака рейсу два ноль п'ятнадцять авіакампанії «Конкурсної»,  що прямує до аеропорту призначення «Нагорода». Командир літака Якименко Тетяна  Григорівна відзначила, що  професійний  конкурс, це своєрідний хвилюючий і напружений політ до вершин педагогічної майстерності, побажала нових злетів і  нових перемог. Нею були нагороджені учасники районних конкурсів "Класний керівник року-2015", та "Учитель року-2016":

 
  • Бойкова Ірина Павлівна, класний керівник Старонекрасівської ЗОШ
  • Єребакан Марія Петрівна, класний керівник Саф’янської ЗОШ
  •  Наумова Вікторія Сергіївна, класний керівник Ларжанського НВК
  • Маслінкова Євдокия Дмитрівна, учитель математики Кам’янського НВК;
  • Пармакова Людмила Анатоліївна, учитель історії Кам’янського НВК;
  • Крушков Віталій Петрович, учитель предмету «Захист Вітчизни» Кам’янського НВК. 

 Головний штурман району - Хаджиков Петро Васильович привітав всіх учасників Конкурсу та завірив, що політ для освітян і в наступному році буде проходити нормально, без падінь, завдяки роботі злагодженої команди районної адміністрації. Петром Васильовичем були нагороджені переможці районного конкурсу "Учитель року-2016": 

номінація "учитель англійської мови"

  • Топал Оксана Іванівна, учитель англійської мови і літератури Кам’янського НВК - І місце;
  • Денисова Наталія Вікторівна, учитель англійської мови Ларжанського НВК- ІІ місце;
  • Герасимова  Віра Сергіївна, учитель англійської мови Саф’янської ЗОШ - ІІІ місце;

номінація «учитель математики»

  •  Михальченко Світлана Вікторівна, учитель математики Бросківської ЗОШ – ІІ місце;
  • Єребакан Марія Петрівна, учитель математики Саф’янської ЗОШ - ІІІ місце;

номінація«учитель предмету «Захист Вітчизни»

  •  Шелестюк Олександр Володимирович, учитель предмету «Захист Вітчизни Матроського НВК – ІІ місце;

Переможці отримали грамоти відділу освіти, невелички подарунки та грошові премії від райкому профспілок працівників освіти.

В ході віртуального польоту всі присутні перегорнули сторінки фотоальбому конкурсу, познайомилися з його учасниками у презентаціях та відеофільмах, які підготували школи району. 

Під час, коли освітянський авіалайнер  пролітав над  океаном «Абсолют», було оголошено абсолютного переможця районного конкурсу «Учитель року – 2016». Ним стала Топал Оксана Іванівна, учитель англійської мови Кам’янського НВК, яка за сумою балів всіх етапів Конкурсу набрала найбільшу кількість.

Для  передачі переходного символу Конкурсу була запрошена минулорічна переможниця конкурсу "Учитель року-2015"   Ревенок Світлана Михайлівна,  учитель хімії  Старонекрасівської ЗОШ.

Весь "політ" супроводжувався номерами художньої самодіяльності, які були підготовлені та майстерно виконані талановитими учнями Брсківської ЗОШ.

Всі фото заходу можна переглянути за посиланням: https://cloud.mail.ru/public/B3nj/zSaYD7gQa

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 740 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz