Субота, 27 Кві 2024, 0:25 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 16 » Відбулася ХV районна Cпартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів -2017
11:27 AM
Відбулася ХV районна Cпартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів -2017

Традиційно в травні місяці освітянська педагогічна громада району визанчає найкращіх спортсменів та найспортивніші колективи серед навчальних закладів. Головними організаторами щорічної районної Спартакіади працівників загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів виступають райком Профспілки працівників освіти та відділ освіти Ізмаїльської райдержадміністрації.

13 травня 2017 року на базі Багатянської ЗОШ змагались працівники загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів. Всього в змаганнях прийняли участь 180 учасників з 13 навчальних закладів району. Змагання розпочались о 10-й годині і до 16 годин не спадав запал енергії та адреналіну на спортивних майданчиках, де в напружених, емоційних баталіях виявляли найкращих спортсменів з різних видів спорту.

Змагання відкрила голова районної профспілки працівників освіти Копил О.О., яка привітала учасників Спартакіади, серед яких були як команди "старожилів" так і команди новачків. Ольга Олександрівна наголосила, що тільки в єдності освітяни мають силу, а такі змагання як Спартакіада і є одним з таких заходів, які об"єднують, зближують і роблять міцнішими. Також перед спортсменами виступили директор Багатянськой ЗОШ Мінжинер О.І. та головний суддя змагань - директор ДЮСШ Мардар М.Х. , які побажали успіху, задору, перемог та здоров’я.

В програму Спартакіади були включені змагання серед чоловіків (волейбол, стрибки в довжину з місця, теніс, шахи, шашки, дартс, згинання рук, піднімання тулуба в сід), серед жінок змагання проводились з волейболу, тенісу,шахів,шашок,дартсу,піднімання тулуба в сід, стрибків через скакалку, стрибків в довжину з місця. Всі учасники намагалися показати найкращі результати. За підсумками чесної, цікавої та напруженої боротьби на спортивних майданчиках визначилися переможці та призери:

В змаганнях серед волейболісток перше місце зайняла команда Кам’янського НВК, друге місце зайняли дівчата Багатянської школи і третє місце у волейболісток з Новонекрасівської ЗОШ . Четверте місце зайняли Першотравневські спортсменки, а волейболістки Ларжанського НВК та Бросківської ЗОШ зайняли відповідно п’яте та шосте місця.

В змаганнях з волейболу серед чоловіків прийняли участь сім команд. Перше місце зайняли волейболісти з Утконосівської ЗОШ, другими стали чоловіки з Комишівки, третє місто посіла команда Утконосівської спеціалізованої школи-інтерната, яка вперше приймає участь в таких змаганнях. Четверте місце у Багатянців, п’яте місце посіли команди Старонекрасівської,Озернянської та Саф’янської ЗОШ.

В змаганнях з шашок перше і друге місце розділили спортсмени з Комишівки Дрегля М.І. і Чілібицький І.П.з Кирничок. Третє місце у Кулави І.В. з Утконосівки. В змаганнях серед жінок перше місце зайняла Біловол Т.П з Кам’янського НВК, друге місце у шашистки з Броски, третє місце у Багатянської спортсменки.

В змаганнях з шахів серед чоловіків перше місце зайняв тренер ДЮСШ Янков І.І., другим став Гросу П.С з Комишівки и третє місце зайняв Гудь Е.Д. з Матроського НВК. Серед жінок змагання виграла Дєной М.М. з Кам"янського НВК, друге місце зайняла Кулакова Л.І. з Новонекрасівськой школи , третє місце зайняла Сердюченко Т.М. з Саф’янської ЗОШ.

Дуже напруженим та емоційним видався фінал з настільного тенісу як серед чоловіків так і серед жінок. В змаганнях серед чоловіків перше місце посів ветеран спорту з Саф’янської ЗОШ Дмитрашко А.А., друге місце у Чернобай І.Ф. з Утконосівки, третє місце зайняв тенісист з Комишівки Перчун В.П. Серед жінок переможцем стала тенісистка з Новонекрасівської школи Скрипниченко Т.В., друге місце зайняла спортсменка з Комишівської ЗОШ Лариса Лотоковська, трете місце у Руденко Д.В. з Ларжанського НВК.

У змаганнях з метання дротиків (дартс) серед жінок перше місце зайняла Дімова С.М. з Кам’янського НВК , другою стала Тудоран Є.Г. з Утконосівської ЗОШ, третє місце у Павленко Є.О. з Першотравневого. Серед чоловіків кращим був Дмитрашко А.А. з Саф’янської ЗОШ, друге місце у Мінжинер О.І з Багатянської ЗОШ та Дудка А. з Ларжанського НВК.

В змаганнях з стрибків через скакалку прийняли участь тільки жінки. Перше місце здобули спортсменки з Броски Фтомович Г.Д та з Ларжанки Руденко Д.В., друге місце зайняла Саказли Т.А з Кам’янського НВК.

В змаганнях серед чоловіків у згинанні та розгинанні рук в упорі перше місце зайняв Петков І.І з команди Кам’янського НВК, друге місце у Чудина О.Г.з Озерного, третє місце зайняли спортсмени з Утконосівської школи-інтернату та Утконосівської ЗОШ Михайличенко В.Ф. та Щербаков.

У вправах з піднімання тулуба в сід серед чоловіків переможцем став Кульча Д.Г.з Утконосівської школи-інтернату, друге місце у Касап А.А. з Комишівської школи , третє місце зайняли спортсмени з Утконосівської школи Щербина Г.Д. та Озернянської ЗОШ Залож І.Б.

У вправах з піднімання тулуба в сід серед жінок перше місце посіла Плотникова О.В. з Матроського НВК, друге місце у Володиної І. з Старонекрасівської ЗОШ і третє місце посіла спортсменка з Кам’янського НВК Мирошникова Н.А.

У змаганнях з стрибків в довжину з місця не було равних спортсмену з Старонекрасівської ЗОШ Іванову С.А., друге місце зайняв Наумов М.А. з Ларжанського НВК і третє місце посів Пушков Ю.С. з команди Кам’янського НВК. Серед жінок перше місце зайняла Капацина О.М з Матроського НВК, друге місце у Поповиченко М.І. з Новонекрасівської ЗОШ , третє місце зайняла Никодим Т.П з Озернянської ЗОШ.

В загальному заліку перше місце зайняла команда Кам’янського НВК . Друге місце здобула команда Комишівської ЗОШ, третє місце зайняла команда Новонекрасівської ЗОШ.

Далі місця розподілилися наступним чином:

ІV місце - Саф'янська ЗОШ, V- Утконосівська ЗОШ, VI місце у Багатянська ЗОШ, VII - Утконосівська школа –інтернат, VIII - Ларжанський НВК, ІХ місце - Бросківська ЗОШ, Х - Озернянська ЗОШ, ХІ - Старонекрасівська ЗОШ, ХІІ - Матроський НВК, ХІІІ - Першотравневська ЗОШ.

Усі призери в колективних та індивідуальних видах спорту були нагороджені медалями, кубками, грамотами відділу освіти та райкому Профспілки.

Змагання завершилися, але кожний з учасників відчув море емоцій, позитиву та дух спортивного єднання . Освітяни Ізмаїльського району довели, що люблять і знають аматорський і професійний спорт, уміють боротися й перемагати, прагнуть поліпшувати здоров'я, отримувати не тільки матеріальне, а і моральне задоволення.

Найсильніші спортсмени будуть приймати участь у складі команди від Ізмаїльського району в обласній спартакіаді працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів -2017, яка відбудеться з 1 по 3 червня в смт. Кароліно-Бугаз на базі спортивно-оздоровчого комплексу "Чайка" Одеського національного політехнічного університету. Від усієї душі бажаємо їм перемог!

Головний суддя Мардар М.Х.

Всі фото з Спартакіади можна переглянути за посиланням: https://cloud.mail.ru/public/FX5N/vLowgHtvE

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 695 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz